Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Trikovi koji učinkovito pomlađuju, a nisu skupi

Trikovi koji učinkovito pomlađuju, a nisu skupi
1

Zamjena šminke u prahu kremastim varijantama, povećanje volumena kose ili prava boja ruža lako, brzo i djelotvorno proljepšavaju te "brišu" godine

VIDEO

Čak i na kraju mjeseca, dok odbrojavate dane do iduće plaće, ne morate se odreći lijepa i njegovana izgleda, tvrde vizažisti. Rutinu uljepšavanja umjesto toga obogatite besplatnim ili jeftinim trikovima koji će vas brzo pretvoriti u kraljicu bezvremenske ljepote. Osim što ćete uštedjeti novac, izgledat ćete mlađe i svježije.
- Zamjena šminke u prahu onom kremastom dat će koži meki, reflektirajući sjaj - ističe njujorška vizažistica Kimara Ahnert. Obrazi su obično suši od “T” zone pa nakon korištenja rumenila u prahu nanesite i malo onoga kremastog. Umorna će koža postati mladenački svježa i sjajna. Tamne boje ruža ističu sitne borice i vizualno smanjuju usne. Rabite boju koja odgovara onoj vaših usana dok ste bili mlađi, kaže vizažistica Jessica Liebeskind. Nakon nanošenja ruža olovkom iste boje diskretno ocrtajte samo vanjski rub usana.

TRETMAN JOJOBOM ČINI KOSU SJAJNOM
Ne kupujte skupe preparate za njegu oštećene kose, kaže frizer Paul Labrecque, vlasnik salona u New Yorku. Sve što vam treba je ulje jojobe. Suhu kosu premažite uljem i pokrijte kapom za tuširanje, na koju stavite ugrijani ručnik. Ostavite 30 minuta. Operite šamponom te isperite hladnom vodom. Jojoba će omekšati kosu i učiniti je sjajnom.

POVEĆAJTE VOLUMEN KOSE
Napunite dlan pjenom i utrljajte je u vlažnu kosu od korijena do vrhova. Nagnite se naprijed, prebacite kosu preko glave i tako je sušite, kaže američka stilistica Renee Cohen.

PREDNOSTI ZAOBLJENE ČETKE
Dugoj će kosi odgovarati srednja, a kratkoj mala veličina zaobljene četke. Tijekom sušenja kosu četkajte u suprotnom smjeru od njena pada. Puni krug čekinja podići će kosu kraj korijena, čineći je gustom.

MLIJEKO UMANJUJE CRVENILO
Čisti ručnik natopite hladnim mlijekom, položite ga na lice i ostavite 10 minuta. Proteini, masnoće, aminokiseline i vitamin A iz mlijeka umirit će nadraženu kožu i smanjiti crvenilo, savjetuje američki dermatolog David Bank.

UKLONITE TAMNE MRLJE
Na mrlju najprije aplikatorom nanesite korektor dvije nijanse svjetliji od pudera, a zatim malo pudera u boji vaše kože. Korektor će izbijeliti mrlju, a puder je učiniti neprimjetnom, kaže vizažistica Jessica Liebeskind.

PRAVI RUŽ ZA LJEPŠI OSMIJEH
Boje ruža koje sadrže plave podtonove čine da se zubi doimaju bjelijima, tvrdi Liebeskind. Najlakše ćete uočiti koji imaju plavi odsjaj poredate li ih jedne uz druge. Zlatni će podtonovi istaknuti žute zube.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru