Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Trikovi kojima ugostitelji vrlo jednostavno zarađuju na nama

None Foto: Fotolia

Kada idemo u restoran želimo dobiti najveću vrijednost za svoj novac. Istu stvar žele i ugostitelji. Pošto cijene hrane i usluga rastu i oni, na kraju dana, žele zaraditi

Često nas u restoranima zatekne pripremljen stol sa već stavljenom hranom i pićem. Iako se radi o sitnicama poput grickalica ili manjih peciva, jedna od najčešćih zabluda jest da su te stvari besplatne. One itekako koštaju, a realno ih najčešće ne pojedemo. Druga stvar na koju se treba pripaziti jesu konobari koji se trude ponuditi vam aperitive i koktele pod izlikom zagrijavanja prije obroka. Cijene tih pića su također često astronomske.

Sve ostale trikove koje ugostitelji koriste za veću zaradu potražite na pametnakuna.hr

Komentari (1)
  • znamo. govorimo o hrvatskoj.

    30. 8. 2011,   19:22