Obavijesti

Lifestyle

Komentari 41

Trikovi za svaki znak Zodijaka: Evo kako biti još bolji u krevetu

Trikovi za svaki znak Zodijaka: Evo kako biti još bolji u krevetu

Rak bi mogao, za promjenu, misliti na sebe, Blizanci rukama istraživati tijelo svojeg partnera, a Vage bi mogle unijeti nove seksi igračke i hranu u spavaću sobu

VIDEO

Svaki horoskopski znak voli i traži drugačije stvari u seksu, ali većine ljudi se s vremenom, i istim partnerom, nekako nađe u istih par seksualnih pozicija. Vrijeme je da se pokrenete i isprobate nešto novo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

04:19

Ovan

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Energični Ovnovi u svemu u svom životu preuzimaju kontrolu, a kad krenu u akciju podsjećaju na tornado, pa tako i u seksu. Umjesto napetog i intenzivnog seksa mogli bi isprobati nešto potpuno drugačije - polaganu i opuštenu seksualnu predigru. 

Bik

Romantični i puni ljubavi Bikovi uživaju u svojem partneru i seksu. Ali intimnost mogu pokazati na više načina. Porazgovarajte s partnerom, možda otkrijete neke nove seksualne položaje koji će produbiti vašu intimu.

Novi trend oduševljava žene: Dišite do orgazma - evo kako
Novi trend oduševljava žene: Dišite do orgazma - evo kako

Blizanci

Počnite istraživati! Ruke nisu samo za držanje. Prelazite prstima preko tijela svojeg partnera, ubrzo ćete otkriti erogene zone koje će pojačati vaš i partnerov seksualni užitak.

Rak

Uvijek usredotočeni na svoje bližnje, Rakovi bi trebali staviti sebe na prvo mjesto. Umjesto da istražujete što voli vaš partner, posvetite se sebi i istražite na što odgovara vaše tijelo i što vam sve pruža užitak. 

Woman In Underwear Masturbating While Lying On Bed

Lav

Iako im je najdraže kad se ugađa njihovom ego, mogli biste probati primijeniti to na svojeg partnera. Probajte s par pohvala, kratkih prljavih rečenica koje će potaknuti vašeg partnera da bude još bolji u krevetu. Par dobrih komplimenata dok ste među plahtama će učiniti čudo za vaš seksualni život.

Djevica

Djevce vješto skrivaju svoje prljave misli, žive u okvirima onog što smatraju društveno prihvatljivim, a sad je došlo vrijeme da odbace sva ograničenja i izađu iz svoje zone sigurnosti. Probajte nešto što još nikad niste, poput laganog BDSM-a, vezanja ili seksa u javnosti. Vidjet ćete koliko će vas uzbuditi to što kršite vlastita pravila. 

Na ovo vaš horoskopski znak nikad, baš nikad, neće pristati
Na ovo vaš horoskopski znak nikad, baš nikad, neće pristati

Vaga

Unesite novosti u spavaću sobu. Zašto ne bi isprobali predigru koja uključuje šlag ili čokoladni preljev? A možete otići i korak dalje pa nabaviti lubrikant s okusom ili neko novo seksi rublje.

Škorpion

Iako više vole gledati, nego riskirati - Škorpion bi u svoj život trebao unijeti malo ekshibicionizma. Seks na otvorenom, u autu? Zašto ne? Samo budite oprezni da ne završite s kaznom za remećenje javnog reda i mira. 

Strijelac

Vrijeme je za rizik! Umjesto uobičajenih seksualnih aktivnosti, dajte si truda i saznajte koje su seksualne fantazije vašeg partnera te mu recite svoje. Od toga možete napraviti i igru - tjedan dana radite listu najluđih maštarija i nakon sedam dana zamijenite liste s partnerom. Ako se nađu neke zajedničke maštarije, krenite u akciju, a ako ne, pričajte o njima i nađite zlatnu sredinu.

Jarac

Jarci imaju potrebu kontrolirati sve aspekte svojeg života, a sad je došlo vrijeme da kontrolu u spavaćoj sobi prepuste svojem partneru. Opustite se, dopustite mu da vas zaveže i dominira. Dopustite si uživati, a da netko drugi razmišlja i vodi igru. A uvijek se možete i zamijeniti, te kad preuzmete kontrolu - pokažite mu tko je pravi šef. 

Vodenjak

Ovaj znak je jako znatiželjan, što se vidi i u spavaćoj sobi. Ali ovog puta, umjesto eksperimentiranja u krevetu, mogli biste probati na daljinu. Pošaljite partneru par seksi poruka ili probajte telefonski seks, to bi moglo itekako zapaliti vatru kad se napokon nađete oči u oči.

Ribe

Mašta radi sto na sat, ali to ne znači da ne možete inspiraciju drugdje potražiti. Pročitajte par seksi knjiga ili pronađite dobar seksi blog i provjerite kako biste još mogli začiniti situaciju u spavaćoj sobi. Nije loša ideja partneru pročitati dijelove koji su vas napalili ili potaknuli znatiželju.

ŠOKIRALA JAVNOST: Nekad je glumila 'rugobu', a danas privlači zavodljivim izgledom i fotografijama

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru