Obavijesti

Lifestyle

Komentari 17

Trikovi zvijezda: Ovako ćete na svakoj fotki izgledati savršeno

Nicole Kidman izgleda odlično unatoč godinama, a to postiže tako da spusti ramena i podigne glavu. Monica Bellucci koristi slični trik - podiže glavu i uvuče vrat te tako zateže područje oko lica

VIDEO

Svaka glumica, pjevačica i manekenka ima svoje trikove uz pomoć kojih izgledaju bolje pred fotoobjektivom. Nije riječ samo o kutu slikanja, nego i o pozi te sitnicama koje čine velike razlike.

Glumica Blake Lively (31) tijekom fotografiranja lagano otvori usta i podigne jezik kako bi njezina brada izgledala bolje. Tako zgrči mišiće pa je brada bolje definirana.

Nicole Kidman (51) izgleda odlično unatoč godinama, a to postiže tako da spusti ramena i podigne glavu. Na fotografijama glumica izgleda samouvjereno, a time i napreže vrat pa se nedostaci na koži manje vide.

Talijanka Monica Bellucci (54) koristi slični trik - podiže glavu i uvuče vrat. Tako zateže područje oko lica. Kako bi to izgledalo prirodnije, glumica se lagano naginje na stranu. Ipak, s ovim trikom treba pripaziti jer ako odaberete loši kut, mogli bi postići kontraefekt.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pjevačica Taylor Swift (29) često pokazuje zube i istovremeno malo zagrize obraze kada pozira fotografima. Taj trik pomaže joj da pojača vidljivost jagodica.

Zaštitni znak lijepe Megan Fox (32) su lagano otvorena usta i ispružen jezik. Glumica tako pojačava svoju seksepilnost i privlačnost.

Poznati holivudski osmijeh Julije Roberts (51) skriva mali trik. Kad se nasmiješi, glumica širom otvara oči i gleda prema gore. Time sprječava pojavu sitnih bora oko očiju.

'Potpis lica' Jennifer Lawrence (28) je blago podignuto čelo i 'bezosjećajan' pogled. Kako bi to postigla, glumica gleda u smjeru kamere i slanja fokus s očiju da bi dobila efekt samozatajne žene.

Širom otvorene oči glavni su znak Mile Kunis (35). Tako stavlja fokus na svoju heterokromiju, odnosno različitu boju šarenice. Kako bi izgledala senzualnije, glumica opušta kapke. No, ovaj trik mogu koristiti samo djevojke s prirodno velikim očima jer se u suprotnom stvara kontraefekt.

Da bi dobila efekt življe fotografije, stručnjaci tvrde kako Charlize Theron (43) koristi jednostavan trik - lagano izdahne. To čini njene usne većima, a da pritom poza ne izgleda kao 'duck face'.

Kako bi izgledala simpatičnije, Meghan Markle (37) pogne glavu naprijed i lagano na stranu kako bi se približila publici. Osim toga, vojvotkinja od Sussexa 'nabaci' ljubazni osmijeh, širom otvori oči i maše obožavateljima.

Lagano podižući ramena, glumica Sandra Bullock (54) ističe ključnu kost i stavlja u fokus svoju figuru. No, kod ovog trika se ne smije pretjerivati jer bi onda vrat mogao izgledati prekratko.

Glumica Kristen Dunst (36) na svakoj fotografiji pozira gotovo jednako, a najupečatljiviji je njezin poluosmijeh.

Provjerite 12 načina kako se riješiti sala na trbuhu - jednom zauvijek.

OTKRIVENA TUŽNA TAJNA PRINCEZE DIANE: Evo kako su Harry i William saznali da je princ Charles vara 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru