Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Trikovima slavnih šminkera do zavodljivog tijela i lijepe kože

Trikovima slavnih šminkera do zavodljivog tijela i lijepe kože
4

Eva Longoria rabi piling od šećera, J. Lo pete, laktove i koljena trlja limunom i solju, a dobar piling nužno je obaviti prije nego što se nanosi kreme za samotamnjenje

VIDEO

Blistava, prekrasna koža svjetskih zvijezda uvijek plijeni pozornost, no ona nije plod genetike nego zrcalo stalne njege. Vodeći vizažisti i kozmetičari koji se brinu o izgledu slavnih otkrili su nekoliko tajni zahvaljujući kojima zvijezde poput Jennifer Aniston, Beyoncé i J.Lo. izgledaju besprijekorno. Za savršen izgled kože vrlo je važna dobra priprema. Joanna Schlip, vizažistica Eve Longorije, otkrila je jednostavan recept za piling koji možete pripremiti sami. Šalicu smeđeg šećera pomiješajte s pola šalice maslinova ulja. 

Smjesu nanesite na vlažnu kožu te je istrljajte kružnim pokretima. Isprobajte recept i bit ćete, baš poput slavne “kućanice”, ugodno iznenađeni rezultatima, savjetuje Schlip. Vratu, prsima i trbuhu, na kojima je koža tanja, potreban je nježniji tretman. Umjesto pripravka za piling upotrijebite nježno sredstvo za čišćenje kože. Nanesite ga na mekan pamučni ručnik te njime lagano istrljajte vrat, prsa i trbuh. S dijelova tijela na kojima je koža deblja mrtve stanice uklonite limunom i solju. Razrežite limun napola. Na svaku polovinu pospite morsku sol te limunom istrljajte laktove, pete i koljena, savjetuje kozmetičar Scott Barnes, koji ovaj trik primjenjuje na koljenima Jennifer Lopez. Površina kože bit će glađa ako dlačice, umjesto voskom, odstranite britvicom.

Čuvajte se mrlja

Ulje koži daje lijep sjaj, no može ostaviti mrlje na odjeći. Umjesto na kožu, nekoliko kapi ulja dodajte u vodu za kupanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prekrasna stopala

Stopala će u sandalama izgledati ljepše prijeđete li iluminirajućim stikom niz potkoljenice i preko rista.

Samotamnjenje bez tamnih nijansi

Pripravak za samotamnjenje ne nanosite izravno na koljena i laktove jer će biti tamniji. Sredstvo najprije posprejajte na okrugli jastučić od velura, a potom kružnim pokretima jastučićem naneseti sredstvo na kožu. Nježno i brzo prijeđite preko laktova i koljena te neće poprimiti pretamnu nijansu.

Brzi trik sa sušilom za kosu

Nakon što ste na kožu nanijeli sredstvo za samotamnjenje, osušite ga sušilom za kosu. Ovaj trik omogućuje da se sredstvo brže i ravnomjernije upije u kožu te sprječava da se pojave mrlje. Brže ćete vidjeti i koju ste boju postigli te ćete znati na koje dijelove tijela trebate nanijeti i drugi sloj.

Bronzer se lako razmaže dlanom

Cijelo tijelo namažite hidratantnim losionom. Potom širokim kistom nanesite bronzer u prahu. Savršeno jednoličan izgled postići ćete tako da bronzer po koži razmažete dlanovima, savjetuje vizažistica Francesca Tolot, zaslužna za blistav izgled kože Beyoncé u reklami za njezin novi parfem.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka
ASTRO SAVJETI

Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka

Pročitajte dnevni horoskop za petak 19. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje