Obavijesti

Lifestyle

Komentari 288

'Trudna sam, a ne znam tko je otac djeteta. Stalno plačem...'

'Trudna sam, a ne znam tko je otac djeteta. Stalno plačem...'
1

'Jako ga volim i žao mi je što sam to napravila, što sam ga prevarila. Bojim se sve mu priznati jer strahujem da će me ostaviti ako sazna istinu. Noću plačem zbog toga...'

VIDEO

Ova djevojka je pokleknula iskušenju i imala avanturu za jednu noć. Sada traži savjet na portalu The Sun, od njihove kolumnistice Dear Deidre jer je ostala trudna, a ne zna tko je otac djetetu.

Ovo je njezina priča, a niže je savjet koji je dobila: 

Draga Deidre,

Prevarila sam dečka s drugim muškarcem. Sada sam trudna, a ne znam tko bi mogao biti otac tom djetetu. Ja imam 28 godina, a moj dečko 29. Zajedno smo tri godine. Imali smo uspona i padova u vezi kao i drugi parovi, ali sretni smo zajedno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Kupio sam joj prsten i želio je zaprositi, ali saznao sam istinu
Kupio sam joj prsten i želio je zaprositi, ali saznao sam istinu

Jednu večer sam izašla u klub s prijateljicama, jedna od njih je slavila 30. rođendan. Tamo sam upoznala predivnog momka i počela sam koketirati s njim. Znala sam da je to pogrešno, ali previše sam popila.

Pričali smo i plesali, i odlično se provodili. Šapnuo mi je u uho da li bismo mogli otići na neko mirnije mjesto. Ispričala sam se prijateljicama i otišla s tim muškarcem u lokalni hotel u kojem je odsjeo. Imali smo fantastičan seks.

Izmijenili smo telefonske brojeve, ali više se nisam čula s njim. Mislila sam da je tome kraj.

Test na trudnoću sam napravila jer nisam dobila menstruaciju i bilo mi je mučno ujutro nekoliko puta. Test je bio pozitivan pa sam rekla dečku da čekamo bebu. On je bio toliko sretan kada je to čuo. Ne prestaje pričati o tome kako ćemo biti jedna velika, sretna obitelj, jako je uzbuđen.

Sada sam trudna šest mjeseci i osjećam se strašno krivom jer nisam sto posto sigurna da je dijete njegovo.

Jako ga volim i žao mi je što sam to napravila, što sam ga prevarila. Bojim se sve mu priznati jer strahujem da će me ostaviti ako sazna istinu.

Navečer ne mogu spavati i noću plačem zbog toga. Što da napravim?

Je li najbolja opcija sve mu priznati?

Najvećih 7 zabluda o seksu u koje vjeruju čak i pametni ljudi
Najvećih 7 zabluda o seksu u koje vjeruju čak i pametni ljudi

Savjet:

Svakako si se dovela u kompliciranu situaciju, ali nemoj paničariti. Ako si imala redovit seks sa svojim dečkom, dijete je vjerojatno njegovo. Porazgovaraj sa svojim ginekologom, reci mu koji ti je bio datum zadnje menstruacije i pitaj kada je točno dijete moglo biti začeto.

Možda ti može pomoći u tome da shvatiš čije dijete nosiš, od svojeg dečka ili tog muškarca. 

Ukoliko datumi pokažu da je djetetov otac taj muškarac, pred tobom je velika odluka. Laganje dečku nije opcija koja može trajati vječno, a i nije dobro podizati dijete u tako neiskrenom odnosu, da on misli kako mu je otac, a zapravo nije.

U tom slučaju najbolje je biti iskren prema dečku i nadati se da te dovoljno voli i da je toliko oduševljen ovim djetetom, da će ga podizati kao svoje. Također, tada bi trebala i biološkom ocu javiti da ima dijete.

Mnogi misle da su očevi djeteta, a nisu

Prema nekim statistikama, u Hrvatskoj oko pet posto muškaraca nisu biološki očevi svojoj djeci, iako su u rodnim listovima upisani kao očevi. Kada se pogleda ostatak Europe, na jugu Velike Britanije situacija je najgora, tamo čak 30 posto muškaraca nisu pravi očevi svojoj djeci. U Švicarskoj se, od testiranih djece i očeva, samo 0,8 posto DNA nije slagalo.

Rezultat analize DNA temeljni je dokaz u velikom broju građanskih i kaznenih predmeta na općinskim i županijskim sudovima, kažu u Genos DNA laboratoriju u Zagrebu i objašnjavaju:

"Y kromosom se nasljeđuje po muškoj liniji, odnosno prenosi izravno s oca na sina. Zbog toga svi muški srodnici s očeve strane dijele iste biljege na Y kromosomu odnosno imaju identičan Y DNA profil. Srodstvo se potvrđuje potpunom istovjetnošću svih 23 analizirana STR lokusa na Y kromosomu.

Metoda je korisna i primjenjiva kod utvrđivanja očinstva muške djece kada muški srodnik s očeve strane (djed, stric, odnosno svi članovi obitelji po muškoj liniji) može zamijeniti preminulog navodnog oca te u procesu identifikacije muške osobe kad su prisutni srodnici samo s očeve strane. Jednako tako se može odrediti srodstvo po muškoj liniji." 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 288
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje