Obavijesti

Lifestyle

Komentari 46

Trudnica doživjela orgazam na pregledu i sad 'umire' od srama

Trudnica doživjela orgazam na pregledu i sad 'umire' od srama
1

Žena koja ima još mjesec dana do poroda kaže kako ne može pogledati ginekologinji u oči, nakon što je tijekom brzog pregleda zdjelice doživjela orgazam, no ljudi kažu kako se nema zašto sramiti

VIDEO

Žena u visokoj trudnoći nije mogla vjerovati da je na pregledu kod ginekologinje doživjela orgazam, uz sve ono što klasičan orgazam nosi: drhtanje tijela i nogu. Na Redditu je anonimno podijelila svoju priču, uvjerena da je jedina kojoj se to dogodilo. Kaže kako je tijekom trudnoće posebno osjetljiva 'tamo dolje' te da tijekom seksa može doživjeti orgazam i tri do četiri puta, zbog čega se njezin suprug osjeća kao 'rock zvijezda'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:06

Oduvijek je, piše, imala zdrav libido, no granice su se pomakle kad je ušla u treće tromjesečje trudnoće, što je završilo krajnjom neugodom na rutinskom ginekološkom pregledu. Nakon što je imala neke komplikacije, liječnica je željela napraviti brzi pregled zdjelice i provjeriti je li s bebom sve u redu.

Da stvar bude gora po nju, ginekologinja je zgodna - visoka, vitka, ima lijep osmijeh i duge noge i kao stvorena je za one koji preispituju svoju seksualnost, kaže autorica posta. 

net.hr

- Iako se uglavnom osjećam kao kao heteroseksualka, ta žena bi me definitivno mogla natjerati da preispitam svoj izbor, pogotovo sad kad mi hormoni luduju - kaže te dodaje kako ta činjenica njeno iskustvo čini još neugodnijim. Dodaje kako je tijekom pregleda pokušala suzbiti ugodu i orgazam, no kad je liječnica pojačala pritisak, to je postalo nemoguće. 

Ove poze poboljšavaju ženski orgazam i mušku izdržljivost
Ove poze poboljšavaju ženski orgazam i mušku izdržljivost

- Ležim na stolu, a moja ginekologinja prilazi rukom i pomalo uvlači dva prsta u mene. Počinjem osjećati ugodu i trudim se suzbiti je, ali kako pregled traje, osjećam da će se to dogoditi i umirem od užasa. Nekoliko trenutaka kasnije se i dogodilo - uzbuđeno uzdišem, drhtim cijelim tijelom, noge mi se grče... prisjetila se žena situacije koje ju je dovela do toga da ne može ginekologinji pogledati u oči. 

Sve o G točki: Kako je najlakše pronaći i je li orgazam tada jači
Sve o G točki: Kako je najlakše pronaći i je li orgazam tada jači

Autorica posta kaže kako je njena liječnica sve doživjela vrlo mirno i objasnila joj da je veća osjetljivost u tim predjelima u vrijeme trudnoće normalna, te da se tako nešto stalno događa, no ona nije uvjerena. Naime, nakon tog trenutka u sobi se ipak osjećala neugodna napetost. Kako ima još samo mjesec dana do poroda, nije u situaciji da ju može mijenjati. 

Njezin post privukao je više od 2200 komentara, korisnici Reddita uvjeravaju je da je to iskustvo češće nego što je mislila, te da je čekaju puno gore i neugodnije stvari.  

- Ne uzrujavaj se zbog ovog. Uskoro ćeš roditi, tako da ti ovo više neće biti najneugodnije iskustvo u životu - stoji u jednome od komentara. Druga žena dodala je kako tijekom porođaja doslovno nije mogla kontrolirati tjelesne funkcije,  pa joj je 'pobjeglo'. 

- Trudila sam se zadržati to, ali to je nemoguće dok istiskujete dijete koje je kao manja lubenica, kaže ona. 

- Dobro si. To se zapravo događa češće nego što bi mogla pomisliti, kaže druga žena, dok jedan od komentatora kaže da na temelju broja sličnih priča koje je pročitao upravo na Redditu može zaključiti da je to zapravo česta pojava. 

Jedan komentator pitao je prijatelja liječnika koliko se to često događa i kaže da nije uobičajeno, ali na odjelu s nekoliko liječnika izbrojali su u prosjeku desetak orgazama budućih majki tijekom pregleda. 

7 savjeta za zadovoljstvo žene: Kako do višestrukih orgazama
7 savjeta za zadovoljstvo žene: Kako do višestrukih orgazama

- Nije baš lako doživjeti orgazam, pa ako se to dogodi ženi, vjerojatno je jako opuštena i ugodno se osjeća sa svojom liječnicom, kaže jedan od komentara. 

Inače, ginekolozi kažu da je normalno da se seksualni nagon tijekom trudnoće mijenja, zbog više razine estrogena i progesterona, te porasta dotoka krvi u genitalije, što može dovesti i do pojačane seksualne želje. Naravno sve žene neće na isti način reagirati na hormonalne promjene, no uobičajeno je da se ženski spolni nagon smanjuje tijekom prvog tromjesečja, doživljava vrhunac u drugom pa onda ponovo pada u trećem tromjesečju. No, kao što se vidi, postoje i iznimke.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

12:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru