Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tuga i nesreća jedne žene: Muž je vječito ljut na mene i djecu

Uvijek je ljut, ne smijem mu ništa reći, a ni djeca mu ne valjaju. Kakva nas budućnost čeka i hoće li se situacija popraviti? Ja hoću sve u miru riješiti bez svađe

Poštovani Mevludine, 

obiteljska situacija mi je katastrofa, jako sam iscrpljena i ne znam kako se više nositi sa silnim problemima. Nikako ne mogu naći zajednički jezik s čovjekom s kojim živim.

Što god uradim, nevolja. Uvijek je ljut, ne smijem mu ništa reći, a ni djeca mu ne valjaju. Kakva nas budućnost čeka i hoće li se situacija popraviti? Ja hoću sve u miru riješiti bez svađe. Unaprijed zahvaljujem na odgovorima. 

šifra: nesretna 

Alen Vuković | Autor: Alen Vuković Foto: Alen Vuković

Odgovor:

Vi ste duševno vrlo dobra žena. Poprilično ste kreativni i stabilni. Vidim energičnost na svim poljima, što se za vašeg supruga ne može reći. On vas godinama uzurpira, maltretira, stalno je ljut i nezadovoljan te ste uvijek vi krivi za sve.

Nažalost, on je oduvijek takav bio, ne može se promijeniti. Sad je kasno jer ima i on finih godina. Nažalost, vi ste se tako postavili te se on tako bahato i bezobrazno ponaša.

Vi biste trebali otvoreno razgovarati s ostatkom obitelji o njegovu maltretiranju jer vidim da ste zdravstveno oslabjeli, najviše psihički. Kako biste popravili situaciju, razgovarajte s ostatkom obitelji jer on, nažalost, samo sebe gleda.

Sve im smireno objasnite, neka ga netko pokuša malo obuzdati. I na kraju, sebi ste najvažniji. Razmislite što i kako dalje. Sretno.

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u magazinu Astral.

Komentari (10)
  • Ne razumijem osobe koje pomoc traže od mevludina i sličnih tamo negdje iz srednje Bosne. Najgori je problem kad se covjek ne može dogovoriti sam sa sobom i svojom glavom. Neka zove vidovitog Milana, barem ce dobit originalan odgovor na svoj problem.

    21. 12. 2018,   09:04
  • "Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na bla bla bla itd.." Why the fuck fotografija?? XD

    21. 12. 2018,   08:12
  • Na mene je uvijek žena ljuta i tuče me metlom, nekada mi dok spavam stavi šibice među prste i zapali to je naučila u JNA. Što da radim? Kome da se obratim?

    21. 12. 2018,   10:27