Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

U Astralu: Vodič za energetsko čišćenje vašeg prostora i tijela

U Astralu: Vodič za energetsko čišćenje vašeg prostora i tijela

Hrvatski vidovnjaci otkrivaju sve o svojim vizijama te što nas očekuje u budućnosti. Numerolozi analiziraju brojeve za 2018., a stručnjaci opisuju energetska rituale čišćenja prostora, tijela i odnosa

VIDEO

Naši najpoznatiji vidovnjaci, Mevludin Duvančić, Vera Čudina, Nera Brlek Rapp i Mirela Marković, samo u Astralu otkrivaju svoje vizije o budućnosti Hrvatske i svijeta.

U novom broju smo istražili i što ljudi vide, govore i osjećaju u zadnja 72 sata prije svoje smrti, te kako se ponašati i što reći onome koji je na samrti.

Numerologinja Maja Vodopija objašnjava što nam donosi 2018., odnosno zašto i kako će brojevi 2 i 11 vladati godinom pred nama, a donosimo i veliki astroprofil vladajućeg Jarca te astroprognozu za sve znakove zodijaka. 



Majstorica Valentina Kranjčić otkriva koji će vam kristali i drago kamenje donijeti više ljubavi u godini Venere, a instruktorica Ana Rafajac koje su sve zablude, mitovi ali i istine o jogi.

Naša vrsna gastro stručnjakinja Ana Korenić napravila je detoks kuharicu uz koju nećete gladovati, a očistit ćete organizam, a donosimo i recepte i vježbe za bolji te zdraviji vid.

Andragoginja Jelena Takač je napravila vodič za energetsko čišćenje prostora, tijela i odnosa te priču o anđelu Urielu koji može ojačati vaše samopouzdanje u 2018. godini.

Na kraju donosimo i horoskope za zdravlje za 2018. godinu te Mevludinove odgovore na sva vaša pitanja.

Svim čitateljima darujemo i veliki zidni anđeoski kalendar te horoskopski kalendar s prognozama za cijelu godinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

Astral je na svim kioscima po cijeni od 16, 99 kn.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme