Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

U Budimpešti Novu dočekajte za 250 kn, u Fužine od 100 kn

U Budimpešti Novu dočekajte za 250 kn, u Fužine od 100 kn
1

Većina novogodišnjih aranžmana je rasprodana. Dočeci na otvorenom u raznim gradovima svijeta sve su popularniji, a busom se može otići na jednu noć ili na dulji odmor

VIDEO

Imamo još mjesta, no morate nazvati radnim danom između 7 i 15 sati kako biste rezervirali doček, rekli su nam u Nacionalnom parku Plitvička jezera.

Doček s jednim noćenjem, večerom, doručkom, piknik ručkom i ulaznicom za nacionalni park po osobi stoji 1350 kuna. U ponudi je bilo i aranžmana s više noćenja, ali i samo doček uz večeru za 600 kuna.

Pokretanje videa...

01:10

I u Termama sveti Martin se još moglo rezervirati aranžman s noćenjem u apartmanu ili hotelu. U Hotelu Spa Golfer dvije noći za dvoje su od 4070 kuna. To su polupansion, doček s večerom u nekom od četiri restorana, kupanje u bazenu, wellness, fitness... To sve vrijedi i ako se spava u apartmanima Regina, no mora se ostati najmanje tri noći, pa boravak za četvero stoji od 6700 kuna.

I u hotelu Kaj u Mariji Bistrici imali su još nekoliko slobodnih soba. U novogodišnjem paketu za 2475 kuna po osobi su tri noćenja, a može se odabrati dolazak 29. ili 30. prosinca, pa ostati do 1. ili 2. siječnja. Samo večera za 550 kuna se više se nije mogla rezervirati. U Daruvarskim toplicama mjesta za večeru još ima, a popunjene su sobe. U restoranu Terasa stoji 280, a u hotelu Termal je 260 kuna po osobi. Večera je ista, no glazba različita. U Krapinskim toplicama kupanje i večera stoje 350 kuna, a bilo je još nešto mjesta.

Romantic couple near the Eiffel tower in Paris, France

U Zagrebu u hotelu Esplanade gala doček stoji 1450 kuna. Večera je u šest sljedova, a piće neograničeno. Dijete onih na dočeku u Esplanadi može biti u mini disku za 650 kuna.

- Novogodišnja putovanja sve su popularnija iako je tad najskuplje. Većinu aranžmana smo prodali, a uvijek ima onih koji i na Staru godinu traže slobodno mjesto. Još mjesta za doček u hotelima na obali te zrakoplovom za Kopenhagen i Berlin - rekli su u Atlasu.

Ne znate jezik? Google Maps sada će vam olakšati putovanje
Ne znate jezik? Google Maps sada će vam olakšati putovanje

Sve popularniji kod nas su i dočeci u podne, pa na njih voze autobusi. U Samobor iz Ivanca i Koprivnice stoji 100 kuna. Toliko je i u Fužine iz Krapine i Zaboka, iz Koprivnice stoji 140, a iz Čakovca 160 kuna.

Varaždin - utrka u ponoć

U novu godinu se može i utrčati jer Varaždin već 42. put organizira ponoćnu utrku. Trči se oko pet kilometara, startnina je 50 kuna i mora se prijaviti na internetu do petka, 27. prosinca.

Doček u podne u Fužinama, Samoboru...

U Fužinama već 20. put organiziraju doček Nove godine u podne, a iz nekih gradova organiziran je prijevoz. Podnevni dočeci su i u Samoboru, Mariji Bistrici, Puli, Kastvu, Opatiji, Baškim Oštarijama... 

Bangkok na 10 dana zrakoplovom

Putoholičari.com

Polazak je 29. prosinca, no za Tajland treba viza. Stoji 35 €, a za 150 kn to obavi agencija. Zrakoplovna karta i pristojbe, let do Phuketa i natrag, transferi i sedam noćenja stoje 13.490 kn - Atlas i Chili Tours. 

Zašto je ponekad dobro otići na putovanje bez ikoga, posve sam
Zašto je ponekad dobro otići na putovanje bez ikoga, posve sam

Pariz busom ili zrakoplovom

Od 2690 kn aranžman je busom s pet noćenja, a polazak 28. prosinca iz Zagreba. Zrakoplovom se ide 30. prosinca i s tri noćenja stoji od 2990 kn, agencija Put putujem. 

Kopenhagen zrakoplovom

Tired lady napping on airplane.

4280 kuna stoje zrakoplovna karta i pristojbe, tri noćenja s doručkom i razgledavanje Kopenhagena autobusom. Doček je vani. Polazak je 29. prosinca, agencija Atlas. 

Busom u Budimpeštu

Jednodnevni izlet autobusom iz Zagreba u Budimpeštu na doček na ulici na Ponudi dana bio je 260 kuna, a organizira ga agencija Best travel.         

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'