Obavijesti

Lifestyle

Komentari 40

U godini potrošimo 6000 kuna za 10 cigareta i pivo svaki dan

U godini potrošimo 6000 kuna za 10 cigareta i pivo svaki dan
1

Mislite na budućnost jer život je nepredvidiv i ne treba se samo oslanjati na sreću, danas nam je super, ali sutra možda zatrebamo nekoga o kome nam život ovisi...

VIDEO

Kad malo razmislimo, koliko novca u mjesec dana potrošimo na gluposti koje nam ustvari ne trebaju? Trošimo  velike iznose i na stvari koje nas polako ubijaju, npr. na cigarete, alkohol, nezdravu hranu... Recimo, čovjek koji dnevno popuši deset cigareta i popije jedno pivo, što je razumno, mjesečno će potrošiti oko 500 kuna, ili godišnje čak  6000. Nije zanemarivo!

U isto vrijeme mnogi se hvataju za glavu kada čuju riječ – osiguranje. U startu razmišljaju kako će ostati bez novca i radije zapale cigaretu da se opuste. Htjeli mi to priznati ili ne, zdravstveno osiguranje nam može uštedjeti novac, a može nas i spasiti kad je kvalitetno liječenje u pitanju. 

Život je nepredvidiv i ne treba se samo oslanjati na puku sreću. Danas nam je super, ali sutra možda zatrebamo liječnika o kojem nam život ovisi, ili život našeg djeteta. Tada svatko zaboravlja na novac, na cigarete, pivo..., i dao bi sve na svijetu da sačuva život i zdravlje.  

Svaki mudar čovjek razmišlja korak ispred, i pokušava se osigurati u svakoj situaciji. Ne kaže se uzalud da je svaki ušteđeni novčić jednak tome kao da smo ga zaradili. Izabrati pravo osiguranje koje će ispuniti naše potrebe i neće biti preskupo, nije jednostavno ako obilazite jednu po jednu osiguravajuću kuću. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Postoje načini da sjedeći kod kuće pronađete i ugovorite ono što vam treba. Dobro se raspitajte kakve police zdravstvenog osiguranja imaju, što sve pokrivaju i, naravno, koliko će vas stajati te koliko novca od njih možete dobiti. 

Razmišljate o uštedi i ne shvaćajte to kao opterećenje već zadovoljstvo. Novac je najlakše potrošiti, a zaraditi ga nije nimalo lagano, posebno u Hrvatskoj. Provjerite klikom kako možete uštedjeti, a ne odreći se zdravlja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru