Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U Makarskoj saznajte sve o slavnim francuskim sirevima

None Foto: Dusko Marusic/PIXSELL 2

Radionica je za široku publiku, a posebno zadovoljstvo u njoj naći će i oni koji rade u struci. Prvi dio donosi informacije o proizvodnji i potrošnji sira u Francuskoj

Hotel Dalmacija Sunny Hotel u Makarskoj od 22. do 24. listopada 2019. godine ugostit će peti Grand Gourmet, međunarodno natjecanje konobara, barmena, barista i restorana.

U srijedu će Vladimir Vladić, profesor usluge i prijama gostiju u državnoj hotelijerskoj školi Lycée “Emilie du Châtelet” u Marne la Vallée, nedaleko od Pariza, na radionici predstaviti 12 poznatih francuskih sireva. Cilj je predstaviti gastronomsko bogatstvo Francuske kroz uslugu sireva kao tradicije te zemlje.

LAKO JE 10 stvari koje treba napraviti ujutro da bi imali sjajan dan

Radionica je za široku publiku, a posebno zadovoljstvo u njoj naći će i oni koji rade u struci. Prvi dio donosi informacije o proizvodnji i potrošnji sira u Francuskoj, zatim o različitim kategorijama sireva, proizvodnim zonama i potrošačkim centrima, o načinu posluživanja sireva u ugostiteljstvu, pravilima slaganja pladnjeva te o pravilima rezanja i sljubljivanja s vinima.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (3)
  • obozavam sireve francuski su mljac i paški sir je odličan

    22. 10. 2019,   17:32
  • Od Makarske se naježim ...koji junk gradić

    22. 10. 2019,   18:25