Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

U TV showu nije znao od kada ima jedan testis pa zvao mamu

U TV showu nije znao od kada ima jedan testis pa zvao mamu

Doktorica mu je objasnila da, ako je jedan testitis 'zapeo' u nekoj šupljini u tijelu, može imati posljedice, i savjetovala mu da dozna nešto više iz svoje liječničke dokumentacije

VIDEO

Irac nigerijskog podrijetla s nadimkom Ayo (21) je gostovao u showu 'The Sex Clinic' na E4 kanalu kad je voditeljica dr. Naomi shvatila da 'on ima samo jedan testis, ali se, rekao je, nije s tim baš zamarao, jer nije mislio da je to tako neobično'.

Naime, Ayo je u 'kliniku' došao da provjeri boluje li slučajno od koje spolno prenosive bolesti i ima li kvržice na testisima, a kad je dr. Naomi shvatila da ima samo jedan, nije se previše uzbudio i pitao ju je 'Bi li trebao brinuti zbog toga'.

Ona mu je objasnila da, ako je jedan testitis 'zapeo' u nekoj šupljini u tijelu, može imati posljedice i savjetovala mu da dozna nešto više iz svoje liječničke dokumentacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naomi mu je, pomalo zbunjena njegovom ležernosti, jednostavnim rječnikom objasnila:

- Ako imaš samo jedan testis, pitanje je gdje je drugi, znaš?

- Nisam siguran. Nisam znao da je to tako neobično, nikad nisam baš razmišljao o tome - objasnio je Ayo, pomalo zatečen 'glupim' pitanjem.

- Čudno mi je kako ovo pitanje nije prije iskrslu, u nekom od tvojih razgovora s majkom - rekla mu je dr. Naomi i objasnila da, ako se testis nije spustio i ako je ostao u nekoj tjelesnoj šupljini, postoji rizik da postane maligan.

No, Ayo, koji je inače rođen u Nigeriji, a od ranog djetinjstva živi u Dublinu, se uzaludno trudio sjetiti se je li u djetinjstvu uklonio testis, i je li prije uopće razgovarao o tome s roditeljima. Naomi je onda predložila da nazovu njegovu majku koja bi mogla rasvijetliti situaciju, no ni ona nije bila sigurna zašto joj sin ima samo jedan testis.

'Svoju vrećicu za crijeva nosim za sve klince kojima se rugaju'
'Svoju vrećicu za crijeva nosim za sve klince kojima se rugaju'

Prvo je rekla da misli da je bez testisa ostao pri operaciji bruha (hernije), a onda se predomislila i rekla da ipak misli da je Ayo tako rođen. Dr. Naomi mu je savjetovala da pita svog liječnika zna li kako je mogao ostati bez testisa, i da se napravi ultrazvuk i provjeri je li jedan testis slučajno negdje 'zalutao'.

A Ayo je bio sretan kad je čuo da to neće utjecati na njegovu mogućnost da napravi dijete, a ni na izvedbu u krevetu. 

- To neće utjecati ni na djecu, a ni na to kakav sam u krevetu - rekao je i onda zaključio:

- Treba biti svoj. Pa i sa samo jednim testisom. 

ŠOKANTNA ISPOVIJEST: 'Zlostavljao me i seksualno iskorištavao dvije godine, a ja nisam mogla otići'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru