Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

U vrtiću Bambi izložba radova djece s teškoćama u razvoju...

U vrtiću Bambi izložba  radova djece s teškoćama u razvoju...

Povodom Dana otvorenih vrata Dječjeg vrtića Bambi, jedinog u okolici Zagreba s programom za djecu s težim teškoćama u razvoju, organizira se izložba i aukcija dječjih radova

VIDEO

Povodom dana Općine Pušća, 26.04.2018., koji se svake godine obilježava nizom događanja koncem travnja, Općina Pušća ove godine predstavlja i poseban program.

U sklopu Dana otvorenih vrata Dječjeg vrtića Bambi, jedinog privatnog vrtića na području okolice Zagreba s programom za djecu s težim teškoćama u razvoju, skupina „Zlatni taliri“ priprema izložbu i aukciju dječjih radova uz ostali prigodni program 26.04.2018. s početkom u 16:30.

Aukcijom dječjih radova skupine „Zlatni taliri“ te ostalih radova djece DV Bambi, Općina Pušća prikupila bi sredstva za kupovinu didaktičkih materijala za rad u skupini Zlatni taliri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mnogo je truda i rada uloženo da bi se ovaj projekt ostvario i oživio. Cilj nam je bio da time senzibiliziramo okolinu i stvorimo što bolje uvjete za djecu s teškoćama u razvoju, ne samo za djecu iz naše Općine nego i za širu zajednicu - Anđela Crikveni, načelnica, Općina Pušća.

Gdje prestaju riječi počinje glazba. #crticeizvrtića #dvbambi #podsused #zaprešić #marijagorica #pušća #jakovlje

Posted by Djecji vrtic Bambi on Wednesday, March 28, 2018

Cilj događanja je stavljanje naglaska na važnost integracije, socijalizacije i inkluzije djece s težim teškoćama u razvoju kojoj je od 2016. godine omogućeno pohađanje posebnog programa u DV Bambi. Taj odgojno-obrazovni rad počiva na ideji da je svakom djetetu potrebno omogućiti optimalne prilike kako bi maksimalno razvilo svoja znanja, sposobnosti i vještine.

- Želja nam je da naš program, koji zadrži mnogo elemenata umjetničkih aktivnosti, što bolje prenesemo u rad s djecom s teškoćama u razvoju -izjavila je osnivačica Dječjeg vrtića Bambi, Renata Brekalo, prof.

Svjesni važnosti inkluzije djece s težim teškoćama u razvoju, vrtić organizira zajednička događanja kojima će se promicati inkluzivna praksa. Također, na taj način kod predškolske dobi DV Bambi nastoji senzibilizirati okolinu za potrebe djece s teškoćama u razvoju, razvija međusobnu toleranciju, uči poštivanju različitosti i stvara humane odnose za suživot s potrebitim osobama u društvu.

Stručni tim vrtića za svako dijete s težim teškoćama u razvoju donosi individualizirani odgojno-obrazovni program uključivanja prilagođen njegovim sposobnostima, potrebama i interesima, na temelju čega se određuje i primjeren oblik i trajanje odgojno-obrazovnog programa, a upisana djeca, sukladno svojim sposobnostima, mogućnostima i interesima, uključuju se dijelom i u redovite odgojno-obrazovne skupine te imaju priliku povremeno boraviti s vrtićkom djecom na dvorištu.

DV Bambi ovom prilikom organizira i prodaju dječjih radova, degustaciju vrtićke domaće kuhinje te druženje s mađioničarem u prostoru DV Bambi.

Program događanja:

  • Razgledavanje vrtića
  • Prodaju vrtićkih radova
  • Kratki program vrtićke djece
  • Aukcija slika
  • Program s mađioničarem
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara