Obavijesti

Lifestyle

Komentari 179

Ubrizgao si lijek za erekciju i penis mu gotovo eksplodirao!

Anonimni muškarac koji je sa ženom posjetio swingerski klub želio je produljiti vrijeme erekcije. Smrvio pilule TriMix ubrizgao i u penis, pa umalo ostao bez njega

VIDEO

Injekcija u penis nipošto nije dobra ideja, no čini se kako neke ipak na to treba dodatno upozoriti. Naime, jedan se muškarac odlučio za ovaj neobičan tretman koji je sam sebi propisao, a sve kako bi mu erekcija potrajala dulje, piše Elite Daily.

Seks-genijalac koji je od liječnika dobio lijek za jačanje erekcije TriMix, a djeluje na sličnom principu kao Viagra, zaključio je da su tablete preslabe. Zbog toga je odlučio smrviti prah u njima i ubrizgati otopinu direktno u svoj spolni organ. Upozoravamo da ovo nikako ne činite sami, jer može biti iznimno opasno.

Svoju priču objavio je na Redditu:

Moja žena (27) i ja (31) nedavno smo se odlučili upustiti u swinganje. Bilo je poprilično divlje i ludo ljeto, s dovoljno seksualnih doživljaja za cijeli život. Ona je osobito uživala u tome, budući da sam ja jedini muškarac s kojim se u životu poljubila. Jedini problem na swingerskim partyima i privatnim zabavama je taj što erekcija ne traje dovoljno dugo - ne dulje od sat i pol, a što se tiče moga duha - ja bi mogao cijelu noć, osobito okružen prekrasnim i voljnim golim ženama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pa sam postao malo pohlepan. Otišao sam kod urologa i rekao mu da imam erektilnu disfunkciju i propisao mi je razne tablete, od kojih niti jedna nije posebno produljila vrijeme erekcije. Sljedeći korak je bilo ubrizgavanje injekcije, koje sam proučavao na internetu. Odlučio sam pokušati i dao si injekciju s bočne strane penisa. Nije bilo bolno i gotovo trenutno sam doživio najsnažniju erekciju koju sam ikad vidio. 

Bilo je odlično, hodao sam po zabavi i osjećao se kao car, no nakon dva sata počela je bol. Već sam do tada dva puta ejakulirao, no penis je samo postajao tvrđi. Uzeo sam tablete Sdafed koje se na internetu spominju kao moguće rješenje. Ništa se nije dogodilo. U panici sam počeo pumpati trbušnjake, raditi sklekove, sve samo da krv ode u druge skupine mišića - no bez uspjeha.

Nakon tri sata sam bio lud, uz uputu na lijeku je pisalo da ako dođe do erekcije dulje od četiri sata, treba potražiti pomoć liječnika. Otišao sam na hitnu, a od bolova nisam mogao ni hodati. Bilo me je sram i cijelo sam vrijeme pokušavao prikriti svoju erekciju. U sobi su mi dali duplu dozu morfija za smirenje i bol, a nakon 40 minuta cijela četa doktora i sestri je došla do mene. Glavna liječnica, simpatična mlada Indijka odmah je shvatila što se dogodilo i sve joj je bilo jako smiješno. Pokušavala je i mene nasmijati. Izvadili su mi ogromnu količinu krvi tzv. leptir injekcijom, a liječnici su mi cijedili penis poput limuna da sve izađe van.

Reddit/Screenshot

Naposljetku je ovaj pametnjaković zaključio kako će to sigurno ponoviti, no bit će "mudriji" i upotrijebiti znatno manju dozu, jer si ne može pomoći da se ne divi svom spolnom organu u tako veličanstvenom izdanju.

- Iako moj penis izgleda kao da je bio u UFC meču, osjećam se posve normalno. On normalno radi - napisao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 179
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru