Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Udala sam se za njega iako su rekli da mu tijelo brzo propada'

Komentari (104)
 • e da tu se bar vidi što je ljubav...

  3. 2. 2016,   12:53
 • Da, to je ljubav. :)

  3. 2. 2016,   12:59
  • Kad bih sve jezike ljudske govorio i anđeoske, a ljubavi ne bih imao, bio bih mjed što ječi ili cimbal što zveči. Kad bih imao dar prorokovanja i znao sva otajstva i sve spoznanje; i kad bih imao svu vjeru da bih i gore premještao, a ljubavi ne bih imao – ništa sam! I kad bih razdao sav svoj imutak i kad bih predao tijelo svoje da se sažeže, a ljubavi ne bih imao – ništa mi ne bi koristilo. Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje. Prorokovanja? Uminut će. Jezici? Umuknut će. Spoznanje? Uminut će. Jer djelomično je naše spoznanje, i djelomično prorokovanje. A kada dođe ono savršeno, uminut će ovo djelomično. Kad bijah nejače, govorah kao nejače, mišljah kao nejače, rasuđivah kao nejače. A kad postadoh zreo čovjek, odbacih ono nejačko. Doista, sada gledamo kroza zrcalo, u zagonetki, a tada – licem u lice! Sada spoznajem djelomično, a tada ću spoznati savršeno, kao što sam i spoznat! A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav – to troje – ali najveća je među njima ljubav.

   3. 2. 2016,   13:27
 • To se zove ljubav

  3. 2. 2016,   13:01
 • Moja bi rekla: nemam vremena, imam djecu, moram na posao, umorna sam, bla bla bla bla. Bio sam nakon operacije 3 tjedna u toplicama. Od svih jedino ona nije došla. A ostavio sam joj auto. Što ćeš. Opterećena žena obvezama, a muž je veliki, može se sam o sebi brinuti.

  3. 2. 2016,   13:21
  • To mora da je ljubav....

   3. 2. 2016,   14:07
  • kaj ste još uvijek skupa?

   3. 2. 2016,   14:10
  • Još malo, znate staru boljku naših krajeva. Šta će susjed reći, šta će rođak u 7463945943 koljenu reći, dobiti ćeš otkaz na poslu, kako će djeca to doživjeti, bla, bla, bla, bla

   3. 2. 2016,   14:13
  • Život propadne zbog takvih razloga. Jedan je i živimo ga za sebe - vrijedi se potruditi. Ako se sam cijeniš i drugi će te a selo će, na žalost, uvijek pričati...

   3. 2. 2016,   14:16
  • mamma mia ako ideš za time tko će šta reći nećeš se pomaknut s mjesta

   3. 2. 2016,   14:17
  • tužno je da je takva, nije ona za tebe onda, kad izađeš traži novu ženu , ima i dobrih , osjećajnih....sretno

   3. 2. 2016,   15:31
  • Zalosno. Nisi sam. Ja sam imala potres mozga kada sam imala cetiri godine i skoro umrla. Bila sam u bolnici dva mjeseca a moja mamica me nije dosla ni jedanput vidjeti. Tata me je doveo iz bolnice doma a ona je bila u svojem elementu, mene skoro nije ni pogledala ali babe oko nje kao kokosi i ona su kvocale i nju su babe zalile a ja jos uvijek hodala kao pijanac. Ja sam provela dane, noci u bolnici kada su moji bolesni iako radim puno radno vrijeme cak i uz mamicu. Ima vremena za sve ako imas volju. Dali je lako? Nije ali jednostavno moras voditi brigu ne samo o svojima negi i ostalima koji trebaju pomoc.

   4. 2. 2016,   02:19
  • Da te pitam, da ti nisi neki moj rod? Toga se drzala i jos se drzi moja mamica, kaj budu susjedi rekli, pop i popadija. Da nije mislila sto budu drugi rekli ja bih bila i gladna i bosa. Ako nejde nejde. Djeca sve vide i razumiju vise nego sto mi mislimo. Ja sam bila udana dva puta i kada sam vidjela da o meni nitko ne mari, pobrala sam djecu i otisla. Zivi za sebe, samo jedan zivot imas. Sada sam sama, djeca odrasla i sretni smo. Sreca ti je najvaznija u zivotu. Ljubav? Ne mislim. Jako kratko traje.

   4. 2. 2016,   02:29
  • @Mosalavka, slažem se. Kao dijete sam osjećala svaku svađu, čak i onu koju nisam ni čula ni vidjela.. Nije za djecu raj samo činjenica da su roditelji ostali zajedno ako to nije kako treba. Često roditelji postanu više i kvalitetnije roditelji kada ne žive zajedno, a oni koji to ne postanu zapravo ostanu isti sebičnjaci kao i kada su bili u braku.. Nekome je dijete samo statistika da ga ima..

   4. 2. 2016,   10:01
 • "...Ti me gasiš kada gorim, ti me tjeraš da se borim, kad mi dođe da se predam, ti si razlog što se ne dam..."

  3. 2. 2016,   13:07
 • nema boga nema pravde...a steveu želim da se što manje pati

  3. 2. 2016,   13:01
 • svaka čast-vraća vjeru u pravu ljubav kojoj ništa ne predtstavlja prepreku. U mom mjestu živi jedna skladna obitelj, suprug je kao mlad sa 40-tak godina obolio od multiple skleroze, imali su troje djece, on postaje sve nemoćniji, ovisan o supruzi i inv. kolicima. U tom periodu dobiva otkaz kao višak radne snage, ona se bori za njegovu invalidninu, ostaje trudna i rodi četvrto dijete. Po rođenju djeteta, nakon 2 mjeseca svekrva joj doživi moždani i dođe na brigu njima, on više iz kreveta ne može a ona nakon tri mjeseca nastavlja rad u pekari-noćni-da bi ih prehranila. Nikad al nikad tu ženu nisam vidjela neraspoloženu, tužnu a kamo li da se na nešto žali. Kad sam pričala sa njom samo mi je rekla- ja svoju sudbinu ne mogu mijenjati ali dajem sve od sebe da olakšam mom mužu njegovu bolest i to me čini sretnom- kad vidim zahvalnost i ljubav u njegovim očima.

  3. 2. 2016,   13:31
 • Pružila mi se prilika upoznati osobu nepokretnu i u krevetu, a koja ima ALS...riječima ne mogu opisati koliko me to pogodilo ...

  3. 2. 2016,   16:02
 • njene oči vide što ostali nevide,,,to se nemože objasnit to treba doživit da bih svatio,, jednostavno nema predrasuda,

  3. 2. 2016,   13:19
 • divno je imati uz sebe osobu koja te toliko voli

  3. 2. 2016,   13:36