Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Udruga vratila donirani jastuk jer je preprost: Vidite li zašto?

Netko je uz objavu na Facebooku napisao da ga je sram koliko vremena mu je trebalo da ugleda sporni uzorak na jastuku. Drugi su se pak svemu dobro nasmijali

Ono što se jednoj ženi činilo kao lijep cvjetni dizajn, predstavnicima udruge koji prodaju donirane stvari, a novac daju u humanitarne svrhe, izgledalo je u najmanju ruku - prosto.

Među cvijećem na ukrasnom jastuku koji im je žena željela pokloniti, ugledali su - ni manje ni više, nego oblik muškog spolovila, i to ne jedan, već više njih. Vratili su joj donaciju uz obrazloženje da oni takve 'proste' stvari ne mogu prihvatiti. 

OBRATITE PAŽNJU Znakovi da ste vrlo inteligentni - ali toga možda niste svjesni

Jastuk je, kaže žena, kupila u trgovini 'Look Human' za 20 funti (oko 170 kuna). Nakon što su je u udruzi odbili, fotografirala je jastuk i objavila fotku na Facebook grupi 'Mrs Hinch Made Me Do It'.

- Molim vas za pomoć... zašto humanitarna trgovina to ne želi primiti - napisala je uz objavu.

Vidite li vi u čemu je problem?

Foto: Look Human

Ukoliko niste uspjeli pronaći oblik muških spolovila na uzorku, ne brinite, niste jedini. Mnogi su priznali da to nije ni njima uspjelo. Netko je čak napisao da ga je sram koliko vremena mu je trebalo da ugleda sporni uzorak. Drugi su se pak svemu dobro nasmijali, prenosi Mirror.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica skinula se za novine

Komentari (34)
  • Ja spadam u one koji su se dobro nasmijali

    25. 5. 2019,   13:14
  • Budući da sam pročitao članak i znao što trebam tražiti, našao sam odmah jer je više nego očito, ali da sam negdje vidio taj jastuk, bez ikakve napomene što se može vidjeti, bio bi mi sasvim običan kao i bilo koji drugi s cvjetnim uzorkom.

    25. 5. 2019,   14:08
  • Ja ga vidio odmah pa boze u ruci mi je i na oku par puta dnevno ali me zanima, zene jesu li skuzile?

    25. 5. 2019,   13:41