Obavijesti

Lifestyle

Komentari 292

Uklanjanje dlačica s venerinog brijega - kako to zaista izgleda

Uklanjanje dlačica s venerinog brijega - kako to zaista izgleda
1

Postoje dvije vrste brazilske depilacije - samo bikini zone ili cijelog venerinog brijega zajedno sa svim dlačicama koje se protežu do anusa, a taj dio najmanje boli

VIDEO

Brazilska depilacija ili popularno nazvana "brazilka" metoda je uklanjanja dlačica s venerinog brijega i to voskom. Svaka žena koja koristi vosak na nogama vrlo dobro zna koliko je to neugodno i bolno pa sad možete zamisliti kakav je osjećaj to napraviti na najintimnijem dijelu tijela. Ali, žene puno toga pretrpe za ljepotu. Prednost depilacije voskom je to što dlačice ne rastu toliko brzo jer se čupaju zajedno s korijenom kao ako se uklanjaju britvicom. 

Ovo je pet činjenica koje morate imati na umu odlučite li se za brazilsku depilaciju:

  • 1. Postoje dvije vrste brazilske depilacije - samo na bikini zoni te kompletna, a to znači da se voskom uklanjaju dlačice na cijelom intimnom dijelu žene, uključujući i dlake na stražnjici, odnosno oko anusa. Žene koje to prakticiraju kažu da ih je čupanje dlaka oko anusa najmanje boljelo. 
  • 2. Odlučite li otići stručnjaku koji će napraviti brazilku, morate imati na umu da ćete biti u neobičnim pozama tijekom depilacije jer se mora doći do svake dlačice. Također, morat će vas dodirivati po svim dijelovima vagine kako bi kompletna depilacija bila uspješna.
  • 3. Nakon depilacije ćete neko vrijeme osjećati neugodu dok hodate ili obavljate nuždu. Također, mokraća neko vrijeme neće izlaziti u mlazu već više nekako raspršeno. Ali, to će sve brzo proći.
  • 4. Zaboravite seks najmanje 24 sata nakon depilacije kao i bilo kakvu fizičku aktivnost. Možete pokušati, ali brzo ćete odustati jer vam neće biti ugodno. Naime, koža je nakon čupanja dlaka vrlo iziritirana i posebno osjetljiva, a znoj joj smeta i može izazvati upale. Izbjegavajte i saunu, solarij, kupanje u bazenu te usku odjeću. 
  • 5. Na depilaciju kod stručnjaka idite svježe istuširani jer će njegovo lice morati biti vrlo blizu vaših intimnih dijelova tijela. Također, imate li menstruaciju teoretski možete na depilaciju, ali ipak će vam biti ugodnije da to obavite kasnije, nakon što prođe, piše How Stuff Works.

Brazilska depilacija je dobar izbor u odnosu na britvicu jer dlake neće narasti nekoliko tjedana. Minimalna dužina dlaka prije depilacije morala bi biti oko 1,5 centimetara kako bi se mogle zalijepiti za vosak i iščupati. Nakon depilacije posegnite za gelom na bazi aloa vere koji će umiriti iziritiranu kožu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 292
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...