Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Ukorak s trendom: Platforme i sandale u neonskim nijansama

Ukorak s trendom: Platforme i sandale u neonskim nijansama
9

Ljetna obuća za posao, ali i za izlazak: Trgovine su preplavile cipele u neonskim, metalik i bež nijansama te platforme s neobičnim i upečatljivim dizajnom

VIDEO

Iako svake godine dizajneri izbace za ljeto brojne trendi modele cipela i sandala, pri kupnji se ne vodite isključivo dizajnom nego prije svega udobnošću. Jer dobro odabrane cipele mogu u trenu “podignuti” cijeli izgled, ali isto tako i istaknuti mane. 

Zato imajte na umu kakva su vam stopala i što im smeta kako biste izabrali idealne ljetne sandale, japanke, balerinke, štikle ili platforme. A dizajneri za ovo ljeto upravo opet preporučuju platforme, i to što šarenije. Cipele s punom petom ne silaze s trona trendi ljetnih cipela već sezonama jer idu uz gotovo sve, a i jako su udobne. 

Dizajneri su se ovo ljeto odlučili za one s neobičnim dizajnima, nevjerojatnim uzorcima te neobičnijim strukturama, gotovo na granici kiča, a predvodnici ovog trenda su D&G, Emilio Pucci, Donna Karan i Valentino. No bez obzira na model, ovo ljeto prevladavaju neobični i šareni modeli. No i dalje su dominantni pastelni tonovi. Usporedno uz njih na tronu stoje i cipele u neonskim nijansama. No birate li cipele u žutoj, narančastoj, ljubičastoj, električno plavoj ili kričavozelenoj nijansi, tada birajte neutralnu odjeću. 

Radije se držite tonova poput crne ili bijele, no ako baš volite jake boje, pazite da se u tom slučaju slažu. A živopisne cipele u svojim kolekcijama ovo ljeto nude Rachel Roy, Prabal Gurung, J. Crew, Diane von Furstenberg, Derek Lam i mnogi drugi. High street brendovi u stopu prate svjetske dizajnere, a kako su ljetna sniženja već počela, idealno je vrijeme da krenete u potragu za omiljenim parom za ovo ljeto.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U trendu su bež i nijanse breskve

Bež sandale ili cipele oduvijek su činile važan dio ženske garderobe, no ovo su ljeto osobito popularne sandale i cipele s punom petom u breskvastoj i svijetlosmeđoj nijansi. Osim što vizualno produžuju noge, odlično se kombiniraju s odvažnijim odjevnim kombinacijama, što zna i Victoria Beckham. Ona je izabrala udobne platforme s punom petom modne kuće Chloé.

Klasične sandale s remenčićima

Nema ljeta bez sandala s remenčićima. Ovakve sandale su klasik, osobito ako dolaze u osnovnim bojama poput crne ili bež. Idealne su za večernje izlaske, ali i dan. Ne želite li da vam skrate noge, izbjegavajte one s remenčićem oko gležnja.

Cipele s efektom ‘color block’

Tzv. color blocking je s odjeće prešao i na cipele. Ima ih u rasponu svih boja, od elegantnijih kombinacija do upečatljivijih, no najvažnije je da vam noge u njima izgledaju odlično.

Uskočite u metalik nijanse

Iako su trenutačno popularne, modni stručnjaci smatraju da biste i inače trebali imati barem jedan par metalik cipela jer, na primjer, u večernjim kombinacijama funkcioniraju poput bež ili crnih cipela.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam