Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Skini se do gaćica! Kradljivica je navukla čak 9 pari traperica

U videu se žena svlači u kupaonici dok muškarac u pozadini broji koliko hlača ima na sebi. Nakon što skine posljednje, rekli su joj da pokaže gaćice kako bi se uvjerili da je to zaista posljednji par

Internetom se proširio video koji prikazuje ženu koja je pokušala ukrasti traperice u trgovini. Najbizarnije je to što je odjednom na sebi imala osam para traperica zajedno sa svojima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što su je otkrili, morala je skinuti sve. Cijela situacija prikazana je u videu koji je prikupio više od 2,5 milijuna pregleda. Žena je navodno iz Venezuele, a video je uploadan iz Perua, piše Daily Mail.

U videu se žena svlači u kupaonici dok muškarac u pozadini broji koliko hlača ima na sebi. Nakon što skine posljednje, rekli su joj da pokaže gaćice kako bi se uvjerili da je to zaista posljednji par na njoj. Nije poznato je li sankcionirana.

- Trebali bi je strpati u zatvor i dugo ne puštati - napisao je jedan komentator dok je drugi zaključio kako nitko ne zna njezinu priču i da možda nije imala novca da kupi odjeću.

IDEALNI KROJ Znate li koje traperice trebate odabrati za svoju građu tijela?

No, neki su istaknuli kako nije pokušala ukrasti jedne traperice, nego više komada.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (53)
  • naporni ste vise s tim Šarićem... iz paštete samo što ne iskače

    21. 11. 2019,   13:16
  • Sad ce se javlajti bolesnici kleptomani sa komentarima tipa bravo, svaka ti čst, tako treba, kradi državu itd. To uvijek čitam kada se radi o pljačkama kladionica, banaka ili Zlatarni. Po tome se vidi kakav smo narod.

    21. 11. 2019,   12:54
  • Nije navukla devet pari traperica već je navukla devet komada traperica.

    21. 11. 2019,   13:40