Obavijesti

Lifestyle

Komentari 53

Ulovio curu kako iz kondoma krade spermu i 'sipa u vaginu'

Ulovio curu kako iz kondoma krade spermu i 'sipa u vaginu'

'Je li to legalno?' Zabrinuti muškarac na internetu je zatražio savjet nakon što je ulovio svoju djevojku da krade spermu nakon seksa no, američki zakon je više na njenoj strani

VIDEO

Zbunjeni dečko iz New Yorka na Redditu je napisao da je nakon seksa s partnericom otišao u kupaonicu, a kada se vratio pronašao ju je kako 'sipa' sadržaj iz iskorištenog kondoma u svoju vaginu. Na internetskoj je stranici pitao je li to što je učinila legalno, dodajući da je 'jeb*no nervozan'.

Couple about to have sex.

Naime, objašnjavajući njihov odnos, mladić je napisao:

- Moja djevojka i ja smo oboje u kasnim dvadesetima. Prije sat vremena smo se seksali. Ona nije na piluli pa koristimo kondome. Kada smo završili sa seksom, ja sam skinuo kondom i otišao u kupaonicu. Ona me vrišteći upitala da li pišam ili 'kakam' što mi je bilo malo čudno. Iz šale sam joj odgovorio da 'kakam' iako sam zapravo pišao. Kada sam se vratio vidio sam što radi pa sam joj probao oteti kondom iz ruke. Ona je počela vrištati da je to 'ubojstvo' i 'silovanje'. Morao sam je ostaviti na miru prije nego ju netko čuje i nazove policiju - rekao je.

Zatim je zamolio korisnike za pomoć i upitao je li to uopće legalno i što će se dogoditi ako zatrudni. Također je napisao da on nije pristao da ona to radi. Pitao je i posjeduje li on legalno svoju spermu te kolike su šanse da ona ostane trudna.

Izgleda da zakon nije na strani muškarca. Američki pravni sustav smatra da je sperma za vrijeme seksa 'dar' čak i ako nije bila namijenjena i namjerna.

Niz slučajeva je pokazao da se ovaj čin ne može svrstati u krađu. Primjerice, jedan par je dobio dijete jer je partnerica čuvala spermu partnera nakon oralnog seksa, a onda ju je koristila da zatrudni.

Seksa se i donira spermu, ide gdje treba, a ima čak 18 djece
Seksa se i donira spermu, ide gdje treba, a ima čak 18 djece

Objava na Redditu izazvala je osjećaj užasa kod drugih korisnika. Jedan je napisao:

- Pod jedan, pretpostavljam da je ona sada tvoja bivša djevojka? Drži se podalje od nje i ako ti kaže da je trudna, napravi test očinstva.

Drugi korisnici su mu predložili i da se pravno osigura i nađe odvjetnika u slučaju da ona zatrudni, koji se onda može izboriti za skrbništvo ili za ukidanje očinskih prava, što već mladić želi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti