Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ulovio curu kako iz kondoma krade spermu i 'sipa u vaginu'

'Je li to legalno?' Zabrinuti muškarac na internetu je zatražio savjet nakon što je ulovio svoju djevojku da krade spermu nakon seksa no, američki zakon je više na njenoj strani

Zbunjeni dečko iz New Yorka na Redditu je napisao da je nakon seksa s partnericom otišao u kupaonicu, a kada se vratio pronašao ju je kako 'sipa' sadržaj iz iskorištenog kondoma u svoju vaginu. Na internetskoj je stranici pitao je li to što je učinila legalno, dodajući da je 'jeb*no nervozan'.

Couple about to have sex. | Autor:

Naime, objašnjavajući njihov odnos, mladić je napisao:

- Moja djevojka i ja smo oboje u kasnim dvadesetima. Prije sat vremena smo se seksali. Ona nije na piluli pa koristimo kondome. Kada smo završili sa seksom, ja sam skinuo kondom i otišao u kupaonicu. Ona me vrišteći upitala da li pišam ili 'kakam' što mi je bilo malo čudno. Iz šale sam joj odgovorio da 'kakam' iako sam zapravo pišao. Kada sam se vratio vidio sam što radi pa sam joj probao oteti kondom iz ruke. Ona je počela vrištati da je to 'ubojstvo' i 'silovanje'. Morao sam je ostaviti na miru prije nego ju netko čuje i nazove policiju - rekao je.

Zatim je zamolio korisnike za pomoć i upitao je li to uopće legalno i što će se dogoditi ako zatrudni. Također je napisao da on nije pristao da ona to radi. Pitao je i posjeduje li on legalno svoju spermu te kolike su šanse da ona ostane trudna.

Foto: reddit

Izgleda da zakon nije na strani muškarca. Američki pravni sustav smatra da je sperma za vrijeme seksa 'dar' čak i ako nije bila namijenjena i namjerna.

Niz slučajeva je pokazao da se ovaj čin ne može svrstati u krađu. Primjerice, jedan par je dobio dijete jer je partnerica čuvala spermu partnera nakon oralnog seksa, a onda ju je koristila da zatrudni.

NJEGOVE USLUGE SU BESPLATNE Seksa se i donira spermu, ide gdje treba, a ima čak 18 djece

Objava na Redditu izazvala je osjećaj užasa kod drugih korisnika. Jedan je napisao:

- Pod jedan, pretpostavljam da je ona sada tvoja bivša djevojka? Drži se podalje od nje i ako ti kaže da je trudna, napravi test očinstva.

Drugi korisnici su mu predložili i da se pravno osigura i nađe odvjetnika u slučaju da ona zatrudni, koji se onda može izboriti za skrbništvo ili za ukidanje očinskih prava, što već mladić želi.

Komentari (53)
  • ima cura koje jako zele dijete jer misle da ce tako lakse zadrzati muskarca,ali to je velika greska...eto, doslo je vrime kada cemo morati uzimati iskoristene kondome sa sobom :D..stvarno danas ove zene nisu normalne

    17. 2. 2019,   10:26
  • Mislim da je ova cura totalno problematicna, ali i zakon koji to tolerira je van pameti.. Kakva glupost.! Sperma je dar..? Recimo da se tako moze smatrati ako je sex bez kondoma, pa sperma zavrsi negdje na tijelu cure, ali i tada cura svakako treba dozvolu partnera da iskoristi spermu za mogucu trudnocu. Ili mora unaprijed reci svoj stav i namjeru oko toga, pa nek on odluci kamo ce sa svojim ''plivacima'' ili ce dobro zavezati kondom i cufnut ga u WC i tri puta povuci vodu..Za svaki slucaj...

    17. 2. 2019,   10:39
  • Jbga...više se neš smjeti ni poseksati bez bar dva svjedoka....

    17. 2. 2019,   10:45