Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ultimativna osveta bivšima: Šalju spoilere omiljenih serija

None Foto: YouTube/Screenshot

Svakog ponedjeljka njegova bivša bi nakratko odblokirala svoj Facebook račun i poslala mu sve spoilere iz nove epizode Igre prijestolja. Potom bi ga ponovno blokirala

Odavanje detalja iz filmova i serija je prešutno zabranjeno. To se ne radi. I može ući u bonton kao primjer lijepog ponašanja. No igra moći nakon prekida često je bitna i mnogi neće prezati ni pred čim. 

No sve je više ogorčenih bivših partnera koji kako-tako žele dobiti zadovoljštinu zato što su ostavljeni i na taj način se osvetiti. 

Na Redditu je bio objavljen post koji je ovu taktiku opisao savršeno, donosi CNN. 
Muškarac je prevario svoju curu s više žena. Ona je to saznala i ostavila ga. Dok su bili skupa, ona ga je upoznala sa serijom Igre prijestolja i navukao se na nju. On ne može gledati seriju u terminu emitiranja pa je gleda dan poslije tražeći dobar stream. Nakon prekida blokirala ga je na svim računima društvenih mreža.

No svakog ponedjeljka odblokirala bi ga nakratko i poslala mu sve spoilere iz nove epizode, znajući da je još nije pogledao. Nove epizode Igara prijestolja emitiraju se na TV-u nedjeljom (op.a.). Tako je on sam nije mogao blokirati i utjecati na njezino javljanje. Na Redditu je tražio pomoć.  

No ova djevojka nije jedina. Ima i onih koji su slali poruke o novim epizodama Živih mrtvaca i svim događanjima u novim StarWarsima. 
 

Komentari (32)
  • prvo... i kaj ?... drugo ... djeca..

    7. 6. 2016,   15:12
  • bivsima se zamaraju samu oni koji ih nisu preboljeli

    7. 6. 2016,   23:07
  • ako ne ide, ne ide.. prihvati i move forward. Kažeš samo "hvala, oprosti ako sam nešto kriv, kako ti mogu pomoći"..I to je to. Nema tu neke filozofije. Budi čovjek. Boli malko ali i to je sastavni dio života.

    11. 6. 2016,   05:54