Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Umirućeg psa držala je cijelu noć na rukama da ne bude sam

None Foto: Facebook

Iz veterinarske je ordinacije pas završio u skloništu gdje ga je ugledala studentica Janine Guido, inače jedna od osnivačica sklonište za životinja Speranza Animal Rescue

Watson je bio nezbrinuti pit bull kojeg je jedan student pronašao kako sam luta po parku u Philadelphiji. Odmah ga je odveo veterinaru jer je pas imao čireve po cijelom tijelu, izraslinu na stražnjoj nozi i bio je gladan. Veterinar je rekao da se Watsonu zloćudni tumor s kosti noge proširio, te da ga ne može spasiti i da mu je ostalo malo vremena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Iz veterinarske je ordinacije pas završio u skloništu gdje ga je ugledala studentica Janine Guido, inače osnivačica sklonište za životinja Speranza Animal Rescue u Philadelphiji. Svi su se složili da tamo i ostane, kako bi mu bilo što  ugodnije.

REUTERS NAJOPAKIJE 10 bolesti u kojima od pojave simptoma do smrti prođu sati

- Osjećala sam da već idući dan neće biti dobar dan za njega - rekla je Janine za The Animal Rescue, a psa nije htjela ostaviti samog preko noći. Učinila je tako sve što je mogla da mu olakša tu zadnju noć, prikupila deke i krevete za pse i držala ga uz sebe.

Foto: Facebook

Cijelu je noć djevojka provela s Watsonom, držeći ga na rukama dok je spavao.

- Čvrsto je spavao cijelu noć, stisnuo se uz mene - rekla je studentica koja je uz njega plačući isto zaspala. 

Sljedećeg je jutra Watson počeo kružiti po dvorištu, a nije htio ni jesti ni piti. Janine je i taj, njegov zadnji dan provela s njim, dajući mu do znanja da nije sam. Ubrzo je Watson preminuo, ali Janine kaže da je bio voljen, možda prvi put u životu.

You Tube SMRTONOSNE 10 bolesti koje su ubile najviše ljudi kroz cijelu našu povijest

- Zahvalna sam što sam mogla biti s njim zadnju noć - rekla je Janine koja kaže da joj je bilo jako teško, ali da bi opet odlučila isto, da bude uz životinju kojoj je potrebna.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (22)
  • Netko ima u sebi ljubavi i za ljude i za životinje i za prirodu. Netko nema ni za sebe.

    11. 11. 2019,   18:54
  • Moj je sklopio oči prije tri dana , isplakao sam se kao malo dijete.To nije samo pas , to je dio obitelji, još kad je onako privržen i umiljat bez obzira na njegovih 50 kilgrama . Svako malo mi se čini da je čujem kako laje.

    11. 11. 2019,   19:38
  • Predivna bica,imam peseka i kada su djeca u skoli,vani taj sam koji ih vodim setat.Nisam vise raspolozen komentirat.Jedva cekam da prode ovaj dan.

    11. 11. 2019,   19:28