Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uplatio loto prije svoje zadnje kemoterapije - dobio milijun kn

None Foto: REUTERS/PIXSELL

Kada sam vidio sve te nule, zaledio sam se. Nisam vjerovao dok nisam dao listić prodavačici da provjeri, rekao je Ronnie Foster sretni dobitnik. Novac će potrošiti na lijekove

Ronnie Foster iz Sjeverne Karoline koji boluje od raka debelog crijeva osvojio je 200.000 dolara ( 1.340.617,60 kn) na lutriji.  Prošli tjedan prije svoje zadnje kemoterapije, Foster je na benzinskoj postaji u Beulavilleu kupio srećku za jedan dolar. Osvojio je pet dolara koje je odlučio potrošiti na nove srećke. Kupio je još dvije. Jedan od njih je bila dobitna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kada sam vidio sve te nule, zaledio sam se. Nisam vjerovao dok nisam dao listić prodavačici da provjeri. Kada mi je rekla da trebam otići u sjedište lutrije, počeo sam se tresti. Nisam mogao vjerovati - rekao je Foster, umirovljeni radnik.

Nakon što je platio porez, ostalo mu je 141.501 dolara (948.493,66 kn). I prije osvojenog novca bio je sretan jer mu je preostala još samo jedna kemoterapija. Svoj dobitak planira potrošiti na lijekove. 

VIDI ONO ŠTO DRUGI NE ŽELE U zatvoru je učio o fotografiji, a sada stvara prekrasna djela

- Imam dobro osiguranje, ali i dalje imam troškova. Ovaj dobitak će mi puno pomoći - kaže Foster koji je imao sreće s 'Win it All' listićem jer bi ti listići trebali biti uklonjeni iz prodaje u studenom.

Fosteru je dijagnosticiran rak debelog crijeva u siječnju, u veljači je imao operaciju, a od travnja je bio na kemoterapijama, prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

 

 

Komentari (1)