Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Upotrijebite muške trikove i začas mu pomutite razum

None Foto: Shutterstock

Zato jer su opušteniji, zabava na spoju naoko je rezervirana za muškarce. Zaboravite na "što bi ... kad bi" bit ćete neogodljivi i sjajno se provesti

Svaki put kad ulazi u kafić ili restoran, muškarac hoda i ponaša se kao da je njegov. Iako je tamo možda prvi put. Zagospodarite prostorom i muškarci će se okretati za vama. Ne misleći "što ona ovdje radi", nego "gdje je bila dosad". Zabava na spoju naoko je rezervirana za muškarce, no samo zato što su opušteniji. Prebacite lopticu na njegov teren i uskoro ćete ga "vrtjeti oko malog prsta". I sjajno se provesti bez obzira na to shvatite li je li momak promašaj ili se ponadate da je spoj tek uvod u vezu. Valentinovo je pravo vrijeme da izađete kao frajer. Bez planova ili nada izađite i "upecajte" ga. Prođe li večer dobro, uzmite si ga "za stalno". Učini li vam se ugodnim društvom, a ne privlačnim, sprijateljite se. Bez panike, nervoze ili brige. Vi vodite igru.

>> Neopterećeni planovima i mislima “što bi bilo kad...” provest ćete se na spoju bez obzira na to kakav je vaš “ulov”

>> Pomno pričajte o sebi. Otkrijete li previše, djelovat ćete nervozno, a ako kažete premalo, nezainteresirano'LOVAC' NE ISPUŠTA PLIJEN IZ VIDA
Zapne li vam za oko privlačan tip, ne skrećite pogled ako ga uzvrati. I vaš je. Ego će mu narasti do neba pa neće ni shvatiti da je lovina. Započnite razgovor, no ne pričajte o sebi. Postavljajte mu pitanja i odglumite da vas zanima sve o njemu, od posla do filozofskih pogleda na svijet. To će ga definitivno dokrajčiti.

DRŽITE STVARI POD KONTROLOM
Recite mu što radite, ali ne i gdje. Uzmite njegov broj, ali nemojte mu dati svoj. Držite stvari pod kontrolom. Vi ćete odlučivati hoćete li ga nazvati. Ne pričajte previše o prošlosti, osjećajima, razmišljanjima. Ne osjećajte pritisak prekinuti šutnju ako nastupi, pustite da on bude nervozan. Sačuvate li tajanstvenost, bit ćete zanimljiviji.

PREUZMITE INICIJATIVU
I nakon sati razgovora, njegove usne i dalje "blebeću" mjesto da vas poljube. Nagnite se prema njemu i udijelite kompliment njegovim usnama. Ili upitajte: "Kaniš li me konačno poljubiti?". Ne posluša li vas odmah, onda će nakon dvije, tri sekunde kad se oporavi od šoka.

Komentari (3)
  • Ma da...........bezveze

    13. 2. 2008,   23:13
  • Uzmi me za stalno.Ženski trikovi nemaju granica.Prije tri mjeseca u klubu sam upoznao super žensku.Završili smo u mom stanu.Bili smo cijelu noć romantični.Oko pet puta.U jutro sam vidio čudovište kraj sebe.Fuj.Ona je izgubila moć iluzije i postala stvarna.Ružna iglupa.Baš ono što izbijegavam.

    15. 2. 2008,   20:30
  • dragi had, nisu sve zene iste a reci cu ti jednu stvar ocito si naletio na sponzorusu koja nasminkana izgleda fenomenalno jer takav tip zene mora tako izgledat da bi mogla lakse naic na nekog,aq ono ujutro vidis katastrofu zato moras mislim nemoras ali rade da biras zene koje izgledaju prirodnije jer su i ujutro take ako me razumijes...

    19. 2. 2008,   16:33