Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Usavršite ljubavničke vještine seksom na brzaka i igračkama

None Foto: Fotolia

U seksu treba biti maštovit i pun samopouzdanja, a da bi vas partner zadovoljio, morate mu pokazati što vas uzbuđuje, napominje seksualni terapeut dr. Chaves

- Jednako kao i na vezi, i na seksualnom životu treba poraditi, a žene trebaju shvatiti da muškarci seks ne zamišljaju kao romantičan film. Njima je bitna fizička privlačnost. Umjesto toga iznenadite partnera seksom na brzaka, budite nepredvidljivi i zbog toga će vas još više poželjeti - savjetuje seksualni terapeut dr. Hernando Chaves. 

Istraživanje tijela

Ako ne možete zadovoljiti sami sebe, teško da to može vaš partner. Što vi bolje razumijete svoje tijelo, to ćete lakše postići vrhunac, zato pokažite partneru što vas uzbuđuje i pomozite mu da vas dovede do orgazma. Ono što muškarca uzbuđuje najviše od svega jest upravo činjenica da može dovesti partnericu do orgazma, objasnio je dr. Chaves. 

Seks igračke su začin 

Muškarci ne vole rutinu u seksu, pa se nemojte bojati predložiti upotrebu seksi igračaka. Upravo to može začiniti vaš seksualni život koji je upao u rutinu. Masaža uljem ili upotreba lubrikanata mogu pojačati sva osjetila i dovesti vas do intenzivnijeg vrhunca. 

Istraženo: Erogene zone

Dodirivanje i ljubljenje određenih dijelova tijela budi sva osjetila, pa se nemojte ograničavati na standardne erogene zone kao što su partneričine grudi ili njegov vrat. Istražite posebno osjetljiva područja kao što su uši, unutrašnjost bedara, stopala i unutrašnji dio koljena. 

Osjetila budi povez na očima

Ako želite razbiti rutinu u krevetu iskoristite povez za oči, a za to vam može poslužiti ili kravata ili marama. Dopustite partneru da se umjesto na vid osloni na druga osjetila i istražuje rukama. Svrha poveza jest lagano zadirkivanje i prepuštanje na milost i nemilost partneru. Osim što će začiniti vaš seksualni život, povez će vas povezati na još intimnijoj razini jer ste u potpunosti prepušteni partneru. 

Igranje uloga za strast pod plahtama

Pretvaranje da ste netko drugi može rezultirati intenzivnim seksom, drugačijim od onog na koji ste navikli, a upravo vam maske pod kojima se skrivate omogućavaju da zaboravite na zadrške i u potpunosti se prepustite. Igranje uloga omogućuje vam da se uživite u nešto što vašeg partnera uzbuđuje, a dovoljno vam je tek uniforma medicinske sestre ili strogi poslovni look. 

I društvene igre pobuđuju strasti

Partija pokera ili twistera može biti jako uzbudljiva ako je igrate goli. Igre su nepredvidljive i upravo im to daje posebnu čar, pa tako dok igrate, vi odlučujete što partner treba skinuti, izvesti striptiz ili na sebe staviti šlag ili čokolade. 

Komentari (54)
  • zar u društvenu igru ne spada sex u troje?

    1. 11. 2012,   12:49
  • ooooookkkkkkk,dobrovoljci?? za igranje....na brzaka....

    1. 11. 2012,   11:32
  • ja i žena se igramo okretanja boce,naravno pivske

    1. 11. 2012,   11:29