Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ušteda: Koja hrana traje dulje od roka, a koja neograničeno?

Komentari (16)
 • Što je s gotovinom meni je poplesnjivila puna kutija za cipele kuna.Kako da ih spasim.

  24. 10. 2018,   15:19
 • Članak ima dobrih savjeta, ali podnaslov za kupovinu (na akcijama) je malo zavaravajući, jer naravno da kupujući sol i šećer ne gledaš na rok trajanja, pošto je on za njih nebitan podatak. Razlike između rafiniranog i smeđeg šećera gotovo da i nema...jedino što se ovaj drugi više kristalizira zbog melase koja mu daje tamnu boju i karakterističnu aromu. Što se tiče bijele riže navodno je posipaju talkom prilikom skladištenja, da bi se onemogućio razvoj nametnika. Tako da, rižu i brašno sigurno ne bi trebalo kupovati ako su pri isteku roka uporabe, jer su im nutritivne osobine značajno umanjene (pogotovo pšeničnim i kukuruznim brašnima).

  24. 10. 2018,   16:35
 • E ova je stvarno pametno, rekla, jer to ljudi nisu znali ali je moja prababa to znala i naucia od svoje prababe, vidi sta skola nauci, ljude, jesm m toliko glupi da nam t mora reci neka mlada, koja je to procitala, ali naopako!

  24. 10. 2018,   14:59
 • Ovo su savjeti za....potkapacitirane i neuke koji pod “rucak” podrazumijevaju -blabla i stavis u mikrovalnu- i onda kecapa malo gore 🤢

  24. 10. 2018,   20:33