Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Usvojila je troje djece: 'Boja kože nije bitna već je to ljubav'

Prvo dijete, Elijah Lee Hill, došlo je u njen dom 8. prosinca 2016. Srce joj je odmah zaigralo. A kako se ispostavilo, ono joj je bilo prvo, ali ne i posljednje dijete koje će usvojiti

VIDEO

Treka Engleman (30), iz Ohio u Americi, najmlađa je od svoje 11 braće i sestara, a mama joj je preminula kad je imala samo 6 godina. Nikada nije imala nikoga tko bi joj pokazao kako da bude majka, ali pretpostavlja da joj je to došlo sasvim prirodno.

Bavila se djecom otkad je završila srednju školu i uvijek je čuvala djecu iz različitih obitelji. No, nije ni slutila da će joj njeno troje djece doista promijeniti život.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:35

Naime, Treka je godinama željela usvojiti dijete. Ipak uvijek je oklijevala započeti postupak jer nije mislila da jedna osoba poput nje može usvojiti dijete jer nema niti supružnika, a ni svoje dijete.

- Kako se ispostavilo, kod usvojenja jednostavno morate imati najmanje 21 godinu, možete biti i samohrani roditelj i oženjeni - ispričala je i dodala da je razgovarala sa svojom obitelji o tome i tek onda odlučila da će ipak usvojiti mališana. Nabavila je dvosoban stan i započela postupak.

- Pošto sam rano izgubila majku znala sam kako je to izgubiti nekog bliskog, ali nisam mogla ni zamisliti koliko će me šokirati i rasplakati priče djece koja borave u domu za nezbrinutu djecu - tvrdi. Već je na početku znala da želi posvojiti dijete bez obzira na boju kože. Ona smatra da je ljubav ljubav i da fizičke karakteristike nemaju nikakve veze. Što se tiče dobi, željela je dijete staro oko 4 ili 5 godine. 

Svi rodbinski nazivi: Znate li što su jetrva, svastika, badžo?
Svi rodbinski nazivi: Znate li što su jetrva, svastika, badžo?

Prvo dijete, Elijah Lee Hill, došlo je u njen dom 8. prosinca 2016. Srce joj je odmah zaigralo kada su to malo dijete doveli u njen dom. A kako se ispostavilo, ono joj je bilo prvo, ali ne i posljednje dijete koje će usvojiti. 

 

- Sljedeće godine, 10. svibnja 2017., primila sam poziv za usvojenje dvije sestre i naravno, prihvatila sam - rekla je Treka. 

Kasnije navečer Treki je na vrata došla sitna djevojčica po imenu Alexis Bowman. Bila je sama, iako su rekli da će doći dvije sestre. No, ubrzo je otkrila da je njezina sestra Mercedes Bowman upala u nevolju ali i da će se uskoro moći vratiti. Treka se pobrinula da budu u kontaktu što je više moguće. Posjećivali su Mercedes vikendima kako bi mogle provoditi što više vremena zajedno.

- Veliko veselje dogodilo se 16. ožujka 2018. kada je Mercedes napokon došla živjeti s nama. Djevojke i mala Eli bile su jako uzbuđene - rekla je. U tom trenutku ona je bila samohrana majka, stara 30 godina, s troje djece od 1 do 15 godina i bila je najsretnija nego ikada do sad u životu.

Uskoro je i našla trosoban stan kako bi svo troje imali mjesta i mogli još bolje uživati u zajedničkom vremenu. Treka planira u budućnosti možda usvojiti još koje dijete, piše Love What Matters.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

21:06

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam