Obavijesti

Lifestyle

Uvijek više vjerujem maminoj preporuci, nego reklami

Uvijek više vjerujem maminoj preporuci, nego reklami
1

Marijana Mikulić ambasadorica je projekta Odabrale mame i majka trojice dječaka. Kad treba nešto novo kupiti, ističe, uvijek se konzultira s drugim majkama i ako joj kažu da je nešto dobro, posluša ih

VIDEO

Naša poznata glumica Marijana Mikulić je prava žena, majka, kraljica... Prije tri tjedna rodila je svog trećeg sina, malenog Jakova, a samo nekoliko dana prije, na dan kad joj službeno i bio termin poroda, prisustvovala je dodjeli priznanja "Odabrale mame". Upravo je ona ambasadorica cijelog projekta, ali i najvjerodostojniji primjer jedne majke koja se trudi sve najbolje priuštiti svojoj djeci.

- Uvijek više vjerujem mami nego plaćenoj reklami. Mislim da majka iz svog iskustva puno više zna. Kad mi nešto treba ili ako se oko nečeg dvoumim, konzultiram se s prijateljicama. Uvijek poslušam savjet ako mi kažu da je nešto dobro - kaže Marijana koja se odlično snalazi u brojnim obavezama oko Ivana, koji ima 9 i pol godina, petogodišnjeg Andrije i male bebe Jakova.

Kad kupuje hranu i potrepštine za obitelj, oznaka na proizvodima "Odabrale mame" jako joj je važna, pa čak i od presudne važnosti. 
- S oznakom "Odabrale mame" sto posto sam sigurna da kupujem dobru stvar. Taj proizvod su druge majke isprobale i ocijenile najboljim. To mi je najvjerodostojnija ocjena - priča Marijana koja će u svoju košaru s police trgovine uvijek najprije uzeti proizvod "Odabrale mame".

Sada je, kaže, najviše zanimanju pelene, koja su najbolja sredstva i deterdženti za skidanje mrlja...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Za te ću stvari uvijek pitati mame. Također, jako mi je bitno čime se hranimo pa rado pričam s drugim majkama što svojoj djeci serviraju za jelo. Ono što se stalno reklamira, ne znači da je i najbolje. Preporuka majki je puno bitnija - objašnjava glumica, koja priznaje da je malo i "zaboravila" kako je to imati malu bebu pa se uvijek čuje s prijateljicama i Googleom. 

- Ma većina njih ima tek jedno dijete pa se zezaju da sa mnom nema greške, jer imam staža - smije se Marijana koja uvijek ističe da su djeca najveće bogatstvo čovjeka.  
- Bitno da su djeca zdrava. Na kraju krajeva, oni su jedino važno i jedino trajno što čovjek ima u životu - rekla je jednom prilikom glumica. 

 

Posjetite Odabrale mame i podjelite Vaša iskustva.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru