Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uz kokosovo ulje, dodir i povez na očima do eksplozije strasti

Odvojite 20 minuta i posvetite se partneru u potpunosti, milujući njegove najintimnije zone... Ta vježba će poboljšati i vašu komunikaciju tijekom seksa jer ćete lakše reći što vam se sviđa ili ne sviđa

Poznavanje partnerova tijela najvažnije je za vrhunski seks, tvrdi Layla Martin, autorica knjige “Epic Sex“.

Tijela možete upoznati kroz igru, uz sat, lubrikant ili kokosovo ulje, odličnu glazbu u pozadini, povez te predmete poput pera.

Foto: Promo

- Neka jedno od vas prvo legne. Stavite partneru povez preko očiju i sjednite između njegovih nogu ili pored tijela. Namjestite alarm na 20 minuta. Ugrijte ruke pa počnite milovati njegovo tijelo. Nauljite ga i nježno masirajte. Uvijek započnite nježnim dodirom, a zatim pitajte želi li jače, brže ili nešto treće - kaže autorica.

Fotolia KNJIGA DANA Ako se rijetko seksaju ženama slabi libido, a muškarcima jača

Kad je 'primatelj' muškarac, istražite i dirajte unutrašnjost njegovih bedra, testise, penis, prepone i trbuh, savjetuje.

- Kad je primateljica žena, milujte joj unutrašnjost bedra, međicu, trbuh, vaginalni otvor, stidne usne, klitoris i zdjelicu. Neka dodiri budu dugi ili kratki, lagani ili čvrsti, ovisno o tome što joj se sviđa. Možete probati bilo što i odmah dobiti povratne informacije. Kada vi budete primatelj, vaša jedina zadaća je da se usredotočite na dodir partnera ili partnerice. Slobodno zatražite veći ili manji intenzitet, pritisak i brzinu. Nakon vježbe, podijelite što ste osjetili i što vam se svidjelo - savjetuje autorica.

KNJIGA DANA Pobijedi ranu ejakulaciju: Uzmi minutu odmora usred seksa..

Dodaje da će ova vježba poboljšati i vašu komunikaciju tijekom seksa jer ćete postati otvoreniji i lakše reći što vam se sviđa ili ne sviđa. Uz to, dijeljenje ovog iskustva s partnerom zbližit će vas i lakše dovesti do orgazma, tvrdi autorica.

Što vam horoskop donosi u nadolazećoj godini: Evo koji će biti najsretniji mjesec za svaki horoskopski znak!

Komentari (19)
  • Povez na oči,ogrlica oko vrata 😊😊

    13. 12. 2018,   23:10
  • ..Ako ste u dometu guze kao na prvoj slici "kokosovo ulje"..samo kaplje..a ovaj njen tu nešto ružom češka?!?..

    13. 12. 2018,   10:48
  • Ja i moja partnerica eksplodiramo u strasti i dok goli zajedno kuhamo i ručamo (ili večeramo)!

    13. 12. 2018,   13:44