Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uz pomoć ovog trika dijete će ispričati sve detalje iz škole

Neka djeca su jako pričljiva i rado će odgovarati na pitanja roditelja, dok su druga jako šutljiva. Psihologinja Wendy Mogel otkriva trik uz pomoć kojeg ćete nagovoriti dijete da vam ispriča sve detalje iz škole

Na putu od škole do kuće, vjerojatno djecu pitate što je bilo u školi ili kako su riješili test. I dok će neka djeca odmah odgovoriti i ispričati sve detalje, neka su jako šutljiva i teško iz njih možete izvući odgovore.

POGLEDAJTE VIDEO:

Psihologinja dr. Wendy Mogel otkriva kako bi roditelji trebali razgovarati sa svojom djecom na kraju školskog dana i savjetuje da pokušate ovaj trik.

- Posao roditelja ili odgajatelja je da bude oduševljeni stvarima kojima su njihova djeca oduševljena. Kada dijete pokupite iz škole, spremite svoj mobitel i recite im da ste pomislili na njih kada ste vidjeli (bilo što za što su vam rekli da im se sviđa). Neka znaju da mislite na njih i kada niste zajedno - rekla je Mogel.

Strict father discipline naughty son. Isolated on white background boy wiping tears GORDANA BULJAN FLANDER: 'Djeca koja su dobivala batine sklonija su drogama i depresiji'

- To im toliko znači i taj trik zaista djeluje - dodaje.

Znači, razgovor započnite pokazujući da vam je stalo do njihovih želja i da ste o njima razmišljali tijekom dana i tako će oni biti umiljati prema vama i raspoloženiji za razgovor, prenosi Mirror.

 

 

Komentari (2)
  • To vrijedi za sve situacije u životu. Pokaži zanimanje i pažnju.

    23. 9. 2019,   16:15
  • Da, ako imaš dobar odnos s djetetom, glumatanje ne pali!

    23. 9. 2019,   17:33