Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Užasna iskustva: Žene opisale svoje najgore spojeve u životu

HORORI U STVARNOM ŽIVOTU Korisnice Twittera požalile su se na užasna iskustva upoznavanja potencijalnih partnera. Jedan je imao neobičan fetiš, drugi je bio oženjen...

Kenya_D. je napisala:

- Upoznali smo se preko online dating stranice. Dopisivali smo se svakog dana nekoliko tjedana i činio se prilično zainteresiran. Pozvao me na druženje, no ispostavilo se da je riječ o sastanku za prikupljanje novih članova jedne tvrtke.

Foto: Dreamstime

Get Rid Of FOSTA/SESTA požalila se:

- Otišli smo prošetati u park. Odjednom je pokazao na uvalu i "u šali" mi rekao da bi vjerojatno mogao sakriti moje truplo tamo te da me nitko nikad ne bi pronašao.

La Dolce Far Niente također je imala neobično iskustvo:

- Došao je po mene u nedjelju ujutro. Mislila sam da idemo na doručak u hotel, no završili smo u konferencijskoj dvorani gdje se okuplja njegova crkva. Morala sam biti na dvosatnoj misi.

Foto: Thinkstock

Elizabeth je napisala:

- Našli smo se na kavi, a on mi je rekao da je oženjen no da mu je žena "fleksibilna". Nije bilo drugog spoja.

Marie je ostala ogorčena:

- Izašla sam s dečkom koji je inzistirao da izađemo otkad smo se upoznali. Kad sam konačno pristala, molio me da dođem po njega. Otišli smo u kafić po njegovom izboru gdje se toliko napio da je svima prisutnima govorio kako sam mu ja zaručnica.

Kara McDowell požalila se:

- Za prvi spoj odveo me svojoj kući gdje smo kuhali i večerali s njegovim roditeljima.

Petpony je nenamjerno posramila dečka:

- Našli smo se u kafiću. Nakon pet minuta pitao me želim li ići k njemu i urinirati na njega. Pukla sam se smijati, a on se naljutio i otišao. Nisam ga htjela posramiti zbog fetiša, no prije toga nismo razgovarali ni o čemu što ima ikakve seksualne konotacije.

VIDI OVO: 15 najpoznatijih odjevnih kombinacija princeze Diane.

VIDI OVO! Koji horoskopski znakovi najviše vole kockati?

Komentari (150)
  • A jel mogu gdje muškarci opisat svoja neugodna iskustva sa ženama.Da se i ja izjadam nekome

    6. 9. 2018,   13:52
  • Na nagovor prijateljeve cure izašla sam na "slijepo" sa njenim susjedom... Da ne duljim išli smo na pizzu pa mi je sa pizze, prstima koje ranije nije oprao krao pršut, kukuruz,... smijao se svojim forama, bio nelagodno glasan...od prvog trena je dobio etiketu "loši spoj" i nikad ga više nisam čula. Prošlo je godina, već sam i zaboravila dok mu u crnoj kronici nisam vidjela sliku a krupnim je slovima pisalo da je ubio (izmasakrirao) svoju djevojku 😮😮😮... Sve je istina, ništa izmišljeno...

    7. 9. 2018,   13:17
  • Kad me odvel u kino..a izabral je za gledanje horor 😨

    6. 9. 2018,   13:24