Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Vaga (23.9. - 23.10.) će se najbolje osjećati u toplini doma

Vaga (23.9. - 23.10.) će se najbolje osjećati u toplini doma
4

Doma će biti zaštićeni od bilo kakvih neugodnosti, a s bliskim ljudima ostvarit ćete vrlo kvalitetne i skladne odnose. Sljedeća godina donosi nestabilne ljubavne veze

VIDEO

Preuzet ćete odgovornost za ono što radite i pokušati jasno definirati svoju ulogu u društvu. Sljedeća godina bit će ispunjena mnogobrojnim obvezama, koje će od vas zahtijevati neprestani trud i volju za radom. Postat ćete svjesni ograničenja i nastojati što manje griješiti. Iako ovo neće biti nimalo lako razdoblje, sve što će vam se događati, bit će za vaše dobro i namijenjeno jačanju karaktera. Doći će do kriznih situacija u bliskim odnosima koje će vas natjerati da objektivnije sagledate svoju ulogu u tuđim životima. 

Ono što sad odlučite donijet će dugoročne promjene u odnosima s bliskim prijateljima i obitelji. Neke stvari jednostavno više ne mogu biti iste kao prije. Sve što poduzimate, nastojat ćete činiti na harmoničan i ispravan način. U nekim slučajevima vam to neće uspijevati, no poslije ćete iskreno pokušavati ispraviti pogreške. Najbolje ćete se osjećati kod kuće, gdje ćete okruženi bliskim ljudima skupljati snagu za nova iskušenja.

SAVJET GODINE

ONA - Ovo nije vrijeme za bilo kakve nagle promjene. Budite racionalni prije nego što išta odlučite te se posavjetujte s članovima obitelji. Strpljivo djelujte i ne odustajte nakon prvih problema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

ON - Pokušajte biti tolerantni prema drugima i nemojte ih tjerati da rade onako kako vi kažete. Najbolje ćete izraziti originalnost zajedničkim projektima, koje ćete provesti s prijateljima.

OBITELJ

Nakon ulaganja velikih napora odnosi u obitelji će se popraviti i sad ćete svi vrlo lako pronalaziti zajednički jezik. Komunikacija će biti vrlo konstruktivna i često vam pružati mogućnost rješavanja osobnih nedoumica. Kod kuće ćete uvijek naići na potporu i, u trenucima kad će vam biti najteže, moći ćete se osloniti na najbliže. U drugom dijelu godine moguće je pokretanje i nekoga zajedničkog obiteljskog posla, no pritom je najvažnije dobro razraditi plan.

ZDRAVLJE

U sljedećoj godini određena iskušenja testirat će vaše zdravlje. To se osobito odnosi na ožujak i travanj, koji će biti obilježeni tjelesnom slabošću i sklonošću prehladama. Za razliku od prošle godine, u sljedećoj bi bilo dobro izbjeći sva veća naprezanja i usmjeriti se samo na ono što je vrlo važno. Trebat će vam više odmora i opuštanja, a pripazite i na ono što jedete. Umjerenost je vrlina i iskoristite je u vlastitu korist.

LJUBAV

Sljedeće godine vrlo teško ćete moći ostvariti bilo kakvu stabilnu i ozbiljniju vezu. Bit ćete vrlo otvoreni i slobodni za sve, tako da ćete teško podnositi bilo kakvo nametanje tuđe volje. To bi moglo dovesti do nesuglasica i naglih prekida. Preporučuje vam se formirati nekonvencionalne veze u kojima nećete nikome morati polagati račune. Ako već jeste u vezi, ona će biti izložena mnogim iskušenjima.

POSAO

Tijekom 2011. godine karijera i financije neće biti osobito istaknuti. To će vam dati priliku da u miru razmislite o novim projektima i bolje surađujete s kolegama. Tijekom ljeta moguće su manje komplikacije, koje ćete vrlo uspješno riješiti. Bilo bi dobro da sljedeće godine počnete štediti novac. Na taj način stvorili biste si veću sigurnost u budućnosti i pripremili se za sve nove projekte.

KAKO ZAVESTI VAGE

Vage u pravilu nikad ne čine prvi korak. One jednostavno čekaju da ih drugi odaberu. Hrabro im pristupite i recite im iskreno kako vam je stalo do odnosa s njima. Pritom vodite računa kako izgledate i kako ste se obukli. Pomozite im pri odlučivanju i ne prekidajte ih tijekom razgovora. Postavljajte im pitanja i dopustite neka se otvore te što više govore o sebi i planovima za budućnost. Odvedite ih u lijepo uređen restoran ili kafić.

NAJBOLJE SE SLAŽE SA:

VAGA - VODENJAK

Od pripadnika ovoga zračnog znaka možete puno toga naučiti. Prije svega - kako biti u vezi i biti slobodan.

NAJLOŠIJE SE SLAŽE SA:

VAGA - ŠKORPION 

Mračnim razmišljanjima činit će vas depresivnima. Oni se definitivno ne uklapaju u optimističnu viziju.

KAKVI SU U VEZI:

ONA - Obožava da je tretiraju kao princezu. Vrlo je osjetljiva na bilo kakvu grubost i ne podnosi psovanje. Očekuje da je njezin partner neprestano obasipa pažnjom.

ON - Od svih znakova ima najviše stila. Partnerici se posvećuje s velikom pažnjom, no istodobno vodi računa i o drugim lijepim ženama. Voli razgovarati o umjetnosti i društvenim temama.

SRETAN BROJ: 6

KARAKTERISTIKE VAGE:

• pristojna  • obzirna  • lijepa • skladna • pravedna • ima stila 

Loše razdoblje: srpanj, kolovoz - Imat ćete problema s partnerom. Vaša sklonost naglim reakcijama mogla bi ugroziti opstanak veze. Razdoblje donosi puno stresnih situacija.

Loš dan: 22. srpnja - Sve što danas počnete, vrlo brzo krenut će u krivom smjeru. Najbolje je da se primirite i čitav dan provedete kod kuće.

Dobro razdoblje: siječanj, veljača - Bit će to mirno razdoblje u kojem ćete moći iskazati sve potencijale i vještine. Uživat ćete u druženju te će vas svi podupirati.

Dobar dan: 10. veljače - Dan kad bi vam se mogla otvoriti sva vrata i kad biste mogli dogovoriti važne projekte za budućnost. Dnevne obveze obavljat ćete s neopisivom lakoćom.

Poznate Vage:

Clive Owen 3.10.1964.

Hrvoje Šalković 29.9.1973.

Boško Balaban 15.19.1978.

Sting 2.10.1951.

Danijela Trbović 27.9.1963.

Freida Pinto 18.10.1984.

Kim Kardashian 21.10.1980.

Zac Efron 18.10.1987.

Gwen Stefani 3.10.1969.

Catherine Zeta-Jones 25.9.1969.

Monica Bellucci 30.9.1964.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru