Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Vaga će steći nove prijatelje, a u život joj se vraća stara ljubav

Vaga će steći nove prijatelje, a u život joj se vraća stara ljubav
4

Vage će uživati u bogatom društvenom životu i sklapati nove prijateljske veze od kojih će imati i koristi. Ostvarit će mnoge planove, a mogući su i ljubavni trokuti

VIDEO

Tijekom prve polovine godine, prijatelji i utjecajni pojedinci pomagat će vam u pronalaženju novih poslovnih i financijskih mogućnosti. Čak i ako zapadnete u teškoće, neće vas ostaviti na cjedilu. Društveni život postat će zanimljiv s naglaskom na siječanj, veljaču, ožujak  te lipanj i srpanj, kada ćete i u poslu biti jako uspješni. Otkrit ćete draži noćnih izlazaka i često posjećivati sportske i kulturne manifestacije. 

Usprkos brojnim i raznovrsnim interesima, nećete zanemariti ni ljubav ili brak. Neće vam teško pasti ni odricanja, prilagođavanja ili ustupci drugoj strani. Poboljšat ćete odnose s djecom, osobito s problematičnim tinejdžerima. Mudro ćete rješavati probleme u braku pa je pred vama godina u kojoj ćete, uz malo truda, uživati u bračnom skladu i osjećajnom ispunjenju. Ni samci neće ostati bez prilika za kakvu lijepu vezu, pa im se osjećajni počeci smiješe već u siječnju, ali također i u travnju. 

Ljeto će biti za pamćenje - od lipnja pa sve do rujna imat ćete priliku za novu vezu, a nije isključeno da se zaljubite u prijatelja ili prijateljicu, u nekoga tko je cijelo vrijeme uz vas. Druga polovina godine donosi smirenije tijekove - bit će manje izlazaka i zabave, a više rada i naprezanja. Mirno ćete obavljati svoje poslove, ali i predosjetiti dolazak važnih i velikih životnih promjena. Bit će to zatišje pred buru koju ćete lakše prebroditi ako se oslobodite negativnih iskustava iz prošlosti, pomirite se s ljudima s kojima ste se posvađali i naučite nešto iz vlastitih pogrešaka. Na taj ćete način iz svog srca i misli izbaciti brige i osloboditi mjesto za nove, pozitivne spoznaje. Poslovni uspješni ljetni mjeseci te  rujan i listopad vinut će vas u nebo, pa biste mogli i napredovati, a ljubavna zbivanja usrećit će sve vezane i slobodne u studenome i prosincu. 

Pravo je vrijeme za ljubav. No pazite se pojave bivše ljubavi. Moguća je veza s nekim tko je zauzet - u tome prednjače jesenski mjeseci. Ako ste u braku ili vezi, čuvajte se ljubavnog trokuta koji može biti fatalan! Nakon što se upustite u vezu i zaljubite, neće više biti povratka. Sa zdravljem neće biti većih teškoća tijekom godine, možda samo manji pad energije u ožujku, srpnju i kolovozu, dok se u rujnu i listopadu čuvajte ozljeda i pazite u prometu. Možda ćete u kući imati stariju osobu o kojoj ćete se morati mnogo brinuti i njegovati je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zdravlje

Zdravlje će vam biti relativno dobro jer ćete se više brinuti o sebi, osobito tijekom siječnja, svibnja, lipnja i ljetnih mjeseci kada ste u superformi.

Posao

Najviše uspjeha imat ćete u prvoj polovini godine, a Saturn će vašu pozornost usmjeriti na obrazovanje pa biste se mogli doškolovati ili prekvalificirati.

Ljubav

Mnogo ćete se kretati u novim društvima, a to su sve relacije koje vam mogu donijeti novu ljubav u život. Nekima se u život vraća partner iz prošlosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje