Obavijesti

Lifestyle

Komentari 95

Veganka se pita je li moralno oralno zadovoljavati mesojeda

Veganka se pita je li moralno oralno zadovoljavati mesojeda

Kolumnistica Suzi Godson godinama je odgovarala na brojna pisma o seksu, a najzanimljivija objavila u knjizi. Jedna žena pita se je li normalno da se uzbudi dok mokri

VIDEO

Način na koji živimo promijenio se kroz godine do neprepoznatljivosti, no način na koji volimo ostao je potpuno isti, kaže Suzi Godson, autorica knjige “Sex Counsel: The Times expert answers all your questions about Sex”.

Ova je kolumnistica godinama odgovarala na tisuće pisama čitatelja o seksu, a najzanimljivija je objavila u knjizi.

- Veganka sam. Je li moralno da imam oralni seks bez kondoma? Ne bih htjela pogaziti svoje principe niti izgubiti dečka - poslala joj je jedna čitateljica. Godson joj je na to poručila:

- Iz veganskog su mi društva poručili da promoviraju životni stil baziran na prehrani bez životinjskih proizvoda te da se zapravo ne bave unosom ljudskih proizvoda. Drugim riječima, nije bila sigurna. Preporučila mi je da biram veganske kondome, no ako pak imate seks bez kondoma, a dečko jede meso ili mliječne proizvode, oni bi mogli utjecati na okus sperme. Radi se samo o tragovima životinjskih proizvoda u spermi, no ako imate moralnu dilemu o tome trebate li progutati partnerovu spermu ili ne, vjerojatno će vam i to smetati. Ako želite to izbjeći, preporučite partneru kratki veganski detoks prije oralnog seksa - savjetovala je kolumnistica.

Jedna joj je čitateljica poslala pak da ima 34 godine i želi više eksperimentirati u krevetu, a sviđa joj se ideja da jede hranu s njega. Odgovorila joj je da je to potpuno normalno i da svatko u nekoj fazi života otkrije da se namaz od čokolade može drugačije upotrijebiti, a ne samo u kuhinji. Isto vrijedi i za šlag.

Znate li koliko bi često trebalo voditi ljubav u zdravoj vezi?
Znate li koliko bi često trebalo voditi ljubav u zdravoj vezi?

- U šetnji s mužem uhvatila me potreba za mokrenjem. Otišla sam u grmlje. Dok je on držao stražu, osjetila sam snažno uzbuđenje. Je li to normalno?

- Napaljenost nije instinkt koji možemo kontrolirati. Potreba za seksom često se pojavi kad je najmanje očekujemo. Nekad je izazvana nenamjernom fizičkom stimulacijom, poput vožnje biciklom ili vibracijama koje osjetimo dok se vozimo u busu. Mogu je potaknuti i mirisi, glazba, Shakespeareovi citati... Iako mokrenje u grmlju neće uzbuditi svakog, po onome što ste napisali, ta je kombinacija vama uzbudljiva. Vjerojatno vas ‘napaljuje’ strah da će vas otkriti. Adrenalin da radite nešto što ne biste smjeli na javnome mjestu, osjećaj intimnosti između vas i partnera koji stražari, osjećaj olakšanja kad ispraznite pun mjehur... - objašnjava autorica. Dodaje da se ne radi samo o hitnom mokrenju, nego o seksi iskustvu.

Doživjela moždani udar dok ju je partner oralno zadovoljavao
Doživjela moždani udar dok ju je partner oralno zadovoljavao

- Zato, umjesto da se brinete je li to normalno, uvrstite te okidače u seks. Pođite, primjerice, na seksi piknik. Pronađite neku lokaciju u prirodi na kojoj vas nitko neće špijunirati i gdje vas ne mogu uhvatiti. No ne zaboravite da je na takvim mjestima poprilično neudobno. Zato ponesite prostirku na koju možete leći i uživajte - savjetuje autorica.

ŠTO SE DOGAĐA S KRALJEVSKOM OBITELJI? 'Meghan i Kate su velike glumice'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara