Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Velika ljubavna abeceda za sretno odmaranje u dvoje

Velika ljubavna abeceda za sretno odmaranje u dvoje
1

Sitne nježnosti poput držanja za ruke ili nježna predigra na plaži učvrstit će emocije međusobnog poštovanja, suosjećanja i “zakrpati” rupe u vezi

VIDEO

S-Ž

>>Salsa>>Pikantna salsa - u značenju umaka od rajčice - može biti romantična ako se posluži na pravome mjestu, no još bolje od toga je latino ples s erotičnim njihanjem bokova koji budi seksepil toreadora - čak iako ne ispadne tako, smijeh će zbližiti par.
>>Šator>> Miris borova, divljina prirode i zvijezdama posipano nebo otopit će ledeno srce i najvećih mačo frajera. Osobito ako se oboje potrude dati sve od sebe da ožive vezu, oboružaju sredstvima protiv komaraca i opkopaju dovoljno dubok kanal protiv poplave.
>>To mi radi>> Čak iako vode ljubav godinama, parovi često nemaju pojma uživa li partner ili ne - ali samo zato što im nije rečeno. To ne znači da morate postati prometni policajci u krevetu nego nježno šaputati ili na papiriće napisati upute, staviti ih u šešir i izvlačiti.    
>>Učenje>>Zajedničkim pohađanjem tečajeva slikanja, stranih jezika, fotografije ili znanja o računalima parovi će steći nove vještine koje im mogu poslužiti u poslu, ali i pronaći zajednički hobi u kojem će oboje uživati. Prisjetite se svega što ste željeli, a niste imali vremena pretvoriti u praksu. 
>>Volim te>>Uz malo mašte načina za reći “volim te” je bezbroj. Podsjetite se zajedničkog putovanja u Grčku, primjerice tako da ispišete  “S’agapo” (volim te) na salvetu uz doručak ili napišite šifrirani SMS poput “Et milov” - ili smislite nešto još bolje i originalnije.    
>>Zzzzz>>Spavanje potiče regeneraciju stanica, ten je ljepši, živci su opušteni. Ako si možete priuštiti ljetovanje udvoje, ostanite cijeli dan u krevetu, odmarajući se i umarajući. Ako pritom poslužite niskokalorične afrodizijake, poput šparoga - još ćete i smršavjeti.    
>>Želje>>Želje bude optimizam, pa je dobro željeti na svakom koraku - ugledate li zvijezdu padalicu, zajedno zamislite nešto lijepo. Protrljajte prst na kipu koji donosi sreću i nadajte se skladnoj vezi... Najvažnije od svega - poželite partnera za čovjeka svog života i pokušajte to ostvariti bez obzira na ishod.










Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru
Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...