Obavijesti

Lifestyle

Komentari 395

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao

U kreativnoj ste fazi, dinamični i društveni. Merkur u vašem znaku pogoduje zavidnoj koncentraciji, snalažljivosi i ostvarenju poslovnih kontakta. Odlično ćete se nositi s raznovrsnim intelektualnim izazovima.

Ljubav

Planeti će se pobrinuti vam ne manjka prigoda za flert i strastvena zaljubljivanja. Stoga vam već i ovaj tjedan u život može donijeti osobu koja će vas osvojiti svojim šarmom. I kod onih koji su u braku dolaze dani u kojima će biti više bliskosti.

Zdravlje

Druženje s prijateljima i boravak na svježem zraku imat će iznimno blagotvoran učinak na vaše raspoloženje. No moguće su tegobe s venama, alergijama ili osjetljivom kožom lica i tijela.

Najbolji dan: 1. svibnja

Najlošiji dan: 28. travnja

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

horoskop 01:26

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao

Vladavina vašeg znaka istaknut će vašu komunikaciju i dosjetljivost, pa iskoriste dobre planetrane utjecaje i utirite put poslovnom uspjehu. Ženska osoba na poslu radi vam probleme, ali ćete je lukavo izbaciti iz „igre“.

Ljubav

Izvjesno je da ćete u ovom tjednu postići primirje i dogovor oko pitanja koja su u izazivala rasprave i svađe. Osjećaj pripadnosti te bračni i ljubavni sklad dobit će na značaju. Pravi je trenutak za korak dalje u pravcu produbljivanja odnosa.

Zdravlje

Venera u vašem znaku pridonijet će vašem boljem raspoloženju. No i dalje ste u razdoblju pojačanog gubitka energije, a i obiteljske napetosti vas uznemiruju. Nemojte se osamljivati jer će to produbiti nezadovoljstvo.

Najbolji dan: 29 travnja

Najlošiji dan: 2. svibnja

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao

Planeti vam daruju snalažljivost i brze reakcije. Usmjerite ove osobine na posao ili zaradu, rezultati zasigurno neće izostati. Počet ćete bolje zarađivati ili će neki zaostali honorari napokon biti isplaćeni.

Ljubav

Često s partnerom nećete biti na istoj valnoj duljini. Vi ćete pričati jedno, a on čuti nešto sasvim drugo. Slično će biti i s interesima koji će se više sukobljavati nego prožimati. Slobodni - vaš bi izabranik mogao biti u vezi ili braku pa pripazite.

Zdravlje

Bit ćete društveni i zabavni i jedva čekati da vas netko pozove na ples, kakvu društvenu manifestaciju i slično. No nepovoljno aspektirano Sunce moglo bi vam priskrbiti probleme s alergijama ili probavne tegobe.

Najbolji dan: 1. svibnja

Najlošiji dan: 3. svibnja

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao

Nepovoljan Merkur upozorava da pazite na izjave, potpisivanje ugovora i suradnike. Nečija riječ uperena protiv vas prisilit će vas na suočavanje s propustima. Pazite kakve odluke donosite, mogle bi biti pogrešne!

Ljubav

Nećete se naći uvrijeđeni kada vam partner otvoreno kaže što ga smeta kod vas. Oboje ćete u miru razgovarati o prošlim danima i shvatiti da kriza bila korisna, jer vam je pomogla da na jedan dublji način shvatite svoj ljubavni odnos.

Zdravlje

S vašim zdravijem ne bi trebalo biti većih problema. Vladavina Bika je na vašoj strani pa ste dobro raspoloženi, osobito za druženja i zabave. Godit će vam vikend izleti, planinarenje, trčanje ili vožnja biciklom.

Najbolji dan: 4. svibnja

Najlošiji dan: 30. travnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao

Sjajno ćete se snalaziti u timskom radu, a vaše prošle zasluge sada će vam otvorit put napretku. Poslujete li s inozemnim tvrtkama, sklopit ćete ugovor zbog kojeg će vas šef pohvaliti. Skretat ćete pozornost na sebe.

Ljubav

Opterećenost brigama ili novim odgovornostima crpit će vašu energiju, onemogućavajući vas da se posvetite partneru ili pokušate ostvariti kvalitetniji odnos. Iako su osjećajni problemi na pomolu, planeti u velikoj mjeri pomažu da ih i riješite.

Zdravlje

Morate pojačano voditi brigu o sebi. U razdoblju ste stresa pa nemirno spavate, a možda ste izgubili i apetit. No zato imate dobro aspektiran društveni život pa su prijatelji tu da vas zabave i oraspolože.

Najbolji dan: 28. travnja

Najlošiji dan: 2. svibnja

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao

Zakašnjele isplate bit će vam isplaćene, a dugovi napokon riješeni. Dobar Sunčev utjecaj čini vas omiljenim kolegom ili šefom, a otvaraju vam se i neke nove mogućnosti vezane za inozemstvo.

Ljubav

Osamljeni će biti nagrađeni pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihovo srce. Vašu će vezu krasiti izuzetno dobra komunikacija – vi i simpatija imat ćete mnogo dodirnih točaka, koje će potencirati još veću bliskost i uzajamnost.

Zdravlje

Muče li vas kakve tegobe već dulje vrijeme, ovo je odličan tjedan da obavite preglede ili dobijete novu terapiju kojom ćete biti jako zadovoljni. Pripazite na prehranu, osobito ako već imate tegoba s jetrom i žuči.

Najbolji dan: 29. travnja

Najlošiji dan: 3. svibnja

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao

Izbjegavajte suočavanje sa šefovima, nemojte forsirati tamo gdje biste mogli biti povrijeđeni ili poniženi. Radije elegantno potražite zaobilazne putove do cilja ili pričekajte dok se situacija ne raščisti.

Ljubav

Pobliže ćete upoznati osobu koju već dugo promatrate. No možda ćete biti razočarani jer ste očekivali previše od nje. Pogriješit ćete budete li svoj ljubavni život uspoređivali s tuđim ili prihvaćali životna mjerila i kriterije drugih ljudi.

Zdravlje

Bit ćete u centru pozornosti što god radili, a to će vas neopisivo živcirati. Bračni ili poslovni odnosi prolaze kroz napetu fazu, na što odlazi većina vaše energije. Pripazite na mjehur i jajnike te prehladu.

Najbolji dan: 1. svibnja

Najlošiji dan: 3. travnja

young couple hugging dating and kissing outdoor

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao

U trenucima poslovne opterećenosti ili osjećaja da vas na poslu malo tko razumijete, pouzdajte se prvenstveno u sebe. Vi ipak najbolje znate koliko vrijedite. Pazite se verbalnih iskrica sa šefom – ne dajte se uvući u rasprave.

Ljubav

Privlačit će vas intelektualne i komunikativne osobe. Na početku površna veza, brzo će se pretvoriti u vrlo dubok i strastven odnos. Oni koji su u dužim vezama, bit će nepovjerljivi prema partneru, osobito ako sumnjanju u postojanje konkurencije.

Zdravlje

Neugodna poslovna situacija ili svađa s kolegicom, bit će razlog vašim probavnim tegobama i živciranjima. No zdravstveno ste u dobrom razdoblju pa ćete se od svake boljke i stresa brzo oporavljati.

Najbolji dan: 4. svibnja

Najlošiji dan: 2. svibnja

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao

Suočit ćete se s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću pa nemojte ništa odgađati, nego pokušajte riješiti. Našli ste se pred izazovom koji možete svladati samo uz povećanu samodisciplinu.

Ljubav

Plijenit ćete pozornost osoba sličnih intelektualnih interesa i pogleda na život. Zainteresirat ćete se za nekoga koga već poznajete iz susjedstva, škole, fakulteta ili iz poslovnog okruženja. Ako ste u braku, oživjet će vaš seksualni život.

Zdravlje

Ljubavni život je najsvjetlija točka ovog tjedna pa će vam zaljubljenost iii stabilan bračni život omogućiti da se i sami dobro osjećate. Manje tegobe koje bi se mogle pojaviti, bit će vezane uz nemir i nesanicu.

Najbolji dan: 1. svibnja

Najlošiji dan: 4. svibnja

Thinkstock

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao

Planeti vam donose veću sposobnost intelektualnog rada i ojačanu moć kritičkog rasuđivanja. Radite li kreativan ili medijski posao isticat ćete se sposobnostima, organizacijom i dobrim uspjehom.

Ljubav

Potpora koju dajete obitelji, sada je i više nego važna. S obzirom na to da teško uspostavljate ravnotežu na relaciji posao – kuća, nemojte dopustiti da ukućani previše osjete da ste svu energiji dali poslu, a njih zakinuli. Samci, zaljubit ćete se!

Zdravlje

Uživate potporu vladavine Bika pa ste se proljepšali, a ni energije vam ne nedostaje. Bit ćete okrenuti zabavi i društvu, ali ni na sportske aktivnosti nećete zaboraviti. Često ćete trčati, šetati i skidati kilograme.

Najbolji dan: 30. travnja

Najlošiji dan: 28. travnja.

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao

Istaknut ćete se svojim radom i osjetit se sigurnima na sadašnjem položaju. Ne razmišljajte o velikim problemima, radije se posvetite trenutačnim poslovima, čiji će vam uspjesi ojačati samopouzdanje.

Ljubav

Neki od vas planirat će bračni život, a drugi će se htjeti odvojiti od roditelja i započeti svoj prvi, samostalni život bez njih. Što god sad odlučite, budite ustrajni i ne odustajte. Ne slušajte savjete drugih, samo će vas nepotrebno zbuniti.

Zdravlje

Kašalj i grlobolja bit će povezani s prekomjernim uživanjem u cigaretama. Smanjite pušenje. No sa zdravljem nećete imati većih problema. Bit ćete izrazito izdržljivi, a od psihičkih tegoba moguća je jedino nesanica.

Najbolji dan: 2. svibnja

Najlošiji dan: 29. svibnja

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao

Ljudi će vas iritirati, osobito njihovo uplitanje u vaše poslove i odluke. Dobrog saveznika imat ćete u ženskoj osobi koja je vrlo mudra i odlučna. Njeni savjeti mogli bi vam otvoriti oči da spoznate koji je put ispravan, a koji nije.

Ljubav

Zavodit ćete riječima, inteligencijom i govorom tijela. Vaša duhovitost i neposrednost, ali i erotičnost bit će udica na koju će se "loviti" osobe suprotnog spola. Život u vezi ili braku postat će vam bezbrižniji i veseliji u odnosu na prošle tjedne.

Zdravlje

Vladavina Bika zaslužna je za vašu energičnost pa ste prisutni svugdje gdje se nešto događa. No mnogo radite i prilično ste pod stresom pa će vam goditi trenuci opuštanja i duljeg spavanja.

Najbolji dan: 3. svibnja

Najlošiji dan: 1. svibnja

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 395
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

Dnevni horoskop za subotu 11. svibnja: Lav će imati glavobolje, a Ribe otići na veliko slavlje
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za subotu 11. svibnja: Lav će imati glavobolje, a Ribe otići na veliko slavlje

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 11. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Horoskop Baby Lasagne: Čeka ga uspjeh, u finalu će zablistati!
ROĐEN JE U ZNAKU RAKA

Horoskop Baby Lasagne: Čeka ga uspjeh, u finalu će zablistati!

Sposoban je osjetiti izaziva li simpatiju ili antipatiju kod drugih ljudi i to je razlog što se uspijeva prirodno ponašati u svakoj situaciji. Ima urođene diplomatske vještine i u svemu želi pronaći ravnotežu i sklad