Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Veliki vodič kroz numerologiju i ljetni ljubavni horoskop za vas

Veliki vodič kroz numerologiju i ljetni ljubavni horoskop za vas
1

U novom broju Astrala čekaju vas vodič kroz brojeve Olge Hadjić, osobna iskustva s anđelima, karmičke veze, zdrave kreme za sunčanje, erotska sanjarica, križaljke na dar, Mevludinovi odgovori...

VIDEO

Poznata numerologinja Olga Hadjić u velikom ljetnom izdanju Astrala otkriva sve tajne numerologije, odnosno duhovnih, sudbinskih i karmičkih brojeva. Za čitatelje je pripremila i veliki vodič kroz brojeve uz koji ćete saznati što vam otkrivaju prošlost, sadašnjost i budućnost te kako usmjeriti vlastitu sudbinu. 

Naše astrologinje u Astralu donose i veliki ljetni ljubavni horoskop za samce i zauzete, veliki astroprofil vladajućeg Raka te prognoze za srpanj. Feng shui savjetnica i intuitivna trenerica Aleksandra Dorann objašnjava zašto postoje turbulentne karmičke veze i kojim lekcijama nas uče, a andragoginja Jelena Takač otkriva kako proricati budućnost uz pomoć sjemenki lubenice.

One koje zanima zdravlje sigurno će zanimati koje su kreme za sunčanje štetne po zdravlje te kako napraviti svoju zdravu kremu za i nakon sunčanja. Donosimo vam i prirodne i učinkovite recepte koji će pomoći ako vas na ljetovanju ubode pčela, osa, komarac ili jež, opeče meduza, vlasulja ili pak sunce, ili ako vas zatekne opasna sunčanica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naša vrsna kulinarska majstorica Ana Korenić je zajedno s Jamiejom Oliverom pripremila ukusna i jednostavna ljetna jela koja možete spremiti za samo 15 minuta i tako se što manje zadržavati u kuhinji na visokim ljetnim temperaturama. 

Pripremili smo i priču o Svetoj Hildegardi, časnoj sestri koja je još kao dijete primala božanske vizije o tome kako čovjek treba živjeti, što jesti i kako se vladati da bi održao duhovno i tjelesno zdravlje.

Šaptačica anđelima Martina Tišljar otkriva sve o nebeskim bićima svjetlosti i njihovim porukama, a tu su i ispovijesti ljudi koji su imali osobna iskustva s anđelima. 

Za kraj ne propustite Mevludinove odgovore, a svim čitateljima darujemo i križaljke na 36 stranica. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'