Obavijesti

Lifestyle

Komentari 87

Vi bi, a nju stalno 'boli glava'? Evo kako do usklađenog libida

Vi bi, a nju stalno 'boli glava'? Evo kako do usklađenog libida

Pitajte partnera kad osjeća potrebu za seksom. Odgovor će vas možda iznenaditi kad shvatite da vaš partner također priželjkuje više komunikacije i bolji seksualni život, kaže autor

VIDEO

U savršenom svijetu vaš libido je usklađen s partnerovim, ali to nije uvijek tako.

Kako biste poboljšali svoj odnos i probudili seksualnu napetost, poradite na usklađivanju libida s partnerom, savjetuje psiholog Les Parrott, profesor na Sveučilištu Northwest u SAD-u i autor knjige “The Ultimate Guide to Crazy Good Sex”. Kada dođe do svađe uzrokovane manjkom seksa, partneri često govore ono što dovodi do još većeg nezadovoljstva, primjerice: “Kad bismo se više seksali...”. Takva komunikacija neće uroditi plodom. Umjesto toga radije posegnite za učinkovitijim metodama. Vaš partner također želi više seksa, samo se morate potruditi.

- Kad ste zadnji put razgovarali s partnerom o seksu? To nije uobičajena komunikacija, ali može vam pomoći i s vremena na vrijeme treba je prakticirati - kaže i savjetuje da vam cilj razgovora bude libido i kako ga uskladiti. Razgovarajte kad mislite da je najbolje vrijeme za to, odnosno kad ste oboje opušteni.

Pitajte partnera kad osjeća potrebu za seksom. Odgovor će vas možda iznenaditi kad shvatite da vaš partner također priželjkuje više komunikacije i bolji seksualni život.

- Pitajte partnera kad ima najveću potrebu za seksom, odnosno u koje doba dana, tjedna ili mjeseca. Neka razgovor teče u opuštenoj atmosferi. Budite otvoreni i pristupačni - savjetuje.

Ne želi izlaziti s muškarcima koji imaju preko 48 - evo zašto
Ne želi izlaziti s muškarcima koji imaju preko 48 - evo zašto

Iznenadite partnera. Obucite nešto u čemu vas smatra više seksi. To može biti odijelo i kravata. Ako ste žena, obucite seksi rublje, visoke potpetice ili njegovu omiljenu haljinu. Takav nastup će ga uzbuditi. Bit će iznenađen i to će automatski pokrenuti lavinu sreće, koja će povećati libido.

Ako partner uvijek prvi inicira seks, to za njega može biti frustrirajuće. Ako ste sramežljivi za to, uputite suptilne signale. Možete zapaliti svijeću, napraviti ugodnu kupku za dvoje ili jednostavno učinite atmosferu spavaće sobe intimnijom i uzbudljivijom.

- Prilikom zavođenja ne žurite. Uzmite si vremena i do kraja se opustite kako biste se oboje što bolje osjećali. Neka predigra traje dulje nego inače - kaže.

Bračni parovi otkrivaju pravu istinu zašto se više ne seksaju
Bračni parovi otkrivaju pravu istinu zašto se više ne seksaju

Vrijeme koje uložite u predigru i zavođenje odrazit će se na usklađenost vašeg libida s partnerovim, što će dovesti do strastvenijeg seksa. Trud će vam se isplatiti i vaš će se odnos poboljšati. Pomozite partneru da se opusti i oslobodi od problema koji mu odvlače pažnju.

Problemi na poslu ili kod kuće su najčešći razlozi nezainteresiranosti za seks. Razgovarajte, pažljivo slušajte i pomozite u rješavanju problema. Partner će dobiti osjećaj sigurnosti i boljeg razumijevanja.

- Budite romantičniji u svakodnevnoj komunikaciji, a ne samo onda kad želite seks. To može biti jednostavno:’Volim te!’ ili ‘Tako mi mnogo značiš’. Prije tijela, dotaknite dušu. To je najbolji put do usklađenih libida - zaključuje autor.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru