Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Video: Ovo je lice Zagrepčanke na brazilskoj depilaciji voskom

None Foto: 24sata/24sata

'U nekoliko navrata mi je došlo da zaplačem ili da zavrištim, ali svaki potez traje samo nekoliko sekundi, pa se nekako može preživjeti. No, da sam mislila odustati, jesam...'

Iako su neke svjetske zvijezde rekle kako su doslovce otkrile novu dimenziju kad su probale brazilsku depilaciju voskom, ta bol nekima jednostavno nije vrijedna. Većina žena je i u potpunosti odustalo od te vrste depilacije jer jednostavno ne mogu to izdržati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- U nekoliko navrata mi je došlo da zaplačem ili da zavrištim, ali svaki potez traje samo nekoliko sekundi, pa se nekako može preživjeti. No, da sam mislila odustati, jesam. Nisam baš sigurna da ću ponoviti - rekla nam je Tena Pataky (23) iz Zagreba.

Ona se ohrabrila i otišla na depilaciju cijele bikini zone u zagrebački studio za ljepotu Mia. Depilacija je sveukupno trajala oko 15 minuta. 

Puno više klijentica i klijenata dolazi na tzv. bezbolni vosak, koji je puno bolji, nema traka koje deru kožu, a bol je za 70 posto manja od običnog voska i čupanja.

Traje nešto duže, ali je puno ugodnije, a i rezultati su daleko bolji i dugoročniji - objasnila nam je Edvina Vujaković iz studija i dodala da samo još najhrabriji idu na 'obični vosak'.

 

Komentari (80)
  • Živjela šuma, dole brazilke.

    18. 2. 2019,   19:26
  • Nema dok ju sama ne obrije

    18. 2. 2019,   19:25
  • Nije to to dok ne ispljunes pokoju dlacicu. :))

    18. 2. 2019,   20:43