Obavijesti

Lifestyle

Komentari 34

Video šokirao javnost: Majka snima, a sina (9) joj tetoviraju

Video šokirao javnost: Majka snima, a sina (9) joj tetoviraju

Tijekom tetoviranja, dječak je ispitivao koliko će sve još trajati i je li gotovo, a žena koja ga je držala u krilu govorila mu je da je gleda i da se smiri jer će sve uskoro biti gotovo

VIDEO

Snimka koja je nedavno objavljena na Facebooku, a na kojoj dječaku od devet godina stariji dječak trajno tetovira ruku uz nekoliko odraslih koji gledaju izazvala je bijes i negodovanje mnogih. Na snimci za koju je policija ustvrdila da je autentična devetogodišnjak ženi sjedi u krilu, dok mu ruku tetovira drugi dječak od 16 godina.

Dječak tijekom tetoviranja priča o igranju igrica sa svojim prijateljima, a s nekoliko odraslih koje se vidi na snimci sjedi za stolom koji izgleda kada je u nečijoj kuhinji ili dnevnom boravku. Više puta se na videu dječaka može čuti kako pita 'Je li gotovo'.

- Pogledaj me, dobro si, skoro si gotov - govori mu žena kojoj sjedi u krilu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U jednom trenutku devetogodišnjak tatoo majstoru govori da pričeka, nakon čega mu se ponovno obraća žena na čijem krilu sjedi:

- Hej, pogledaj me, nije još gotov - kaže.   

Da se naježiš: Dječakov odraz u ogledalu nestao prije njega!
Da se naježiš: Dječakov odraz u ogledalu nestao prije njega!

Video je na internetu podijelio jedan korisnik Facebooka pod profilom 'Storm Harrington', koji je i prozvao dječakovu majku što je dozvolila da tako mlado dijete dobije trajnu tetovažu. 

 - Koliko je star dječak, devet godina? Nikako nije dovoljno star da zna što želi staviti na sebe i da donese ovakvu odluku - napisao je 'Storm Harrington' i poručio roditeljima da su 'bolesni i da ne bi trebali imati djecu ako su u stanju djetetu dopustiti ovakvo nešto'. 

Policija je u ponedjeljak posjetila dječakov dom i dala izjavu u kojoj stoji kako 'dječak nije u nikakvoj opasnosti i da je za tetoviranje imao dopuštenje majke'. 

Dodaju i kako trenutačno nemaju koga optužiti, odnosno da s obzirom na majčin pristanak nema ni predmeta optužbe, ali da će svakako nastaviti istraživati ovaj slučaj. 

Previše vremena pred ekranom djecu vodi u depresiju i debljinu
Previše vremena pred ekranom djecu vodi u depresiju i debljinu

No s takvom se procjenom ne slažu tisuće korisnika društvenih mreža koji su mahom ostavljali poruke kako bi dječakove roditelje trebalo uhapsiti, ako zbog ničeg drugog onda zbog nemara.

Snimka je pregledana više od milijun puta, a neki od uobičajenih komentara na nju su bili kako bi i 'majka i odrasle osobe koje su bile prisutne za vrijeme tetoviranja devetogodišnjaka trebali u zatvor'. 

Javila se i žena pod profilom Misty Harrington-Stachler koja je napisala da je majka djevojke koja dječaka drži u krilu i potiče na tetoviranje. Iako se ne slaže sa postupkom svoje kćeri, koji je nazvala njezinim 'krivim izborom', inzistira na tome da 'nije riječ ni o zanemarivanju, a kamoli bilo kakvom obliku zlostavljanja djeteta'. 

Društvene mreže potpuno su promijenile cijeli svijet prodaje
Društvene mreže potpuno su promijenile cijeli svijet prodaje

- Svima koji žele poslati poruku mojoj kćeri želim reći da ona nije majka djeteta. Majka drži kameru i snima. Moja je kći napravila grešku i nije trebala uopće sudjelovati u tome, ali to je sve što njoj ide na dušu. Ipak, nema govora o bilo kakvom obliku zlostavljanja - napisala je Misty u obranu djevojke koja dječaka drži u krilu i njegove majke koja sve snima.

Dodala je kako se slaže da je i majka pogriješila, ali da nitko tako burno ne reagira na 'stvarna zlostavljanja kojima svjedočimo svakodnevno'.

- Svi se ponašate kao da u životu nikad niste donijeli loš izbor. Zato bih cijenila kad bi prestali slati mojoj kćeri poruke, pogotovo one u kojima joj govorite da se ubije i slično. Jer znam da nitko od vas ne bi htio da se vaše loše životne odluke ovako javno preispituju - riječi su kojima se Misty obratila drugim korisnicima Facebook nakon što joj je kćerin inbox očito zatrpan porukama onih koje je tetoviranje devetogodišnjaka razbjesnilo, i koji traže da netko za taj postupak odgovara. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje