Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vidite li prvo lisicu ili dupina? Saznajte što to govori o vama

Psiholozi kažu da vaša podsvijest itekako utječe na vaše ponašanje i na ono što vidite oko sebe. Ova slika u sebi krije dva motiva, a ono što prvo na njoj primijetite govori nešto i o vašoj osobnosti

Nesvjesni um obuhvaća mentalne procese koji su nedostupni svijesti, ali koji utječu na prosudbe, osjećaje ili ponašanje. Prema Freudu, nesvjesni je um primarni izvor svega u ljudskom ponašanju. On je smatrao da je najvažniji dio uma baš onaj 'skriveni' dio, te da su naši osjećaji, motivi i odluke snažno pod utjecajem naših prošlih iskustava, i pohranjeni u nesvjesnom.

Iako smo svjesni onoga što se događa u svjesnom umu, nemamo pojma o tome koje su informacije pohranjene u nesvjesnom umu. I zato su nam ovakvi testovi zanimljivi. 

Što ste ugledali prvo - lisicu ili dupina?

Foto: mysticalraven.com

Lisicu - vi ste pozitivni i romantični

Ako najprije vidite lisicu, vrlo ste pozitivni i romantični u prirodi. Ova slika predstavlja iluziju zalaska sunca zbog narančaste boje, samo na drugi pogled postaje životinjski komad. Imate vrlo jaku vezu s prirodom i tražite nekog sa istim životnim vrijednostima.

Veze: Sloboda je za vas vrlo važna. Ne smeta vam dugoročna veza, sve dok se ne osjećate zarobljenima.

REUTERS TIBETANSKA PRAKSA Riješite drevni test Dalaj lame i zavirite u dubinu svoje duše

Dupina - vi ste inteligentni i smireni

Ako najprije vidite dupina, vrlo ste sofisticirani. Što se tiče vašeg ljubavnog života, tražite inteligentnu i mirnu osobu. Vrlo ste šarmantni i ljudi vole biti oko vas.  

Osobnost: Ljubaznost, mir i harmonija opisuju vašu osobnost.

Veze: Želite veliku obitelj. Brinete o svima, čak i o svim svojim rođacima, i uvijek se sjećate što se kome sviđa i kad tko ima rođendan, prenosi mysticalraven.com.

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Komentari (48)
  • A vidite li vi srednji prst?

    15. 5. 2019,   11:16
  • Ja vidim vjevericu...

    15. 5. 2019,   11:30
  • Kao prvo to je pokemon a ne lisica, a kao drugo...plava boja je pojela narančastu, pa ne možeš a da ne vidiš dupina prvog...

    15. 5. 2019,   11:25