Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vidjela muža u gay porniću: 'To nije nešto što mogu oprostiti'

Iako ju je on nakon toga molio da ga ne ostavlja i obećao da će potražiti pomoć, ona je rekla da sigurno želi razvod. Ni oni koji su komentirali situaciju nisu bili blaži

Anonimna se Amerikanka (26) požalila na portalu Reddit kako je, nakon što je jednu večer gledala filmove za odrasle, vidjela supruga u gay filmu. 

- Gledala sam porniće jednu večer dok je suprug spavao, a onda sam na ekranu ugledala njega. Lice mu se skroz vidjelo i odmah sam bila sigurna da je on - napisala je, i dodala da je bila zgrožena. Sada se na Redditu požalila kako 'ne zna što da napravi, te da bi najradije snimku poslala njegovoj majci i šefu na poslu'. Svojom je porukom privukla mnoge, pa su neki pisali kako bi na njenom mjestu odmah pokrenuli razvod, dok drugi smatraju da je to previše radikalno i da prvo s njim treba popričati. 

Foto: Dreamstime

- Odvjetnik. Razvod. Bez kontakta - napisala je jedna korisnica na Redditu, a druga je dodala da su to stvari za koje se nekome 'samo uruče papiri za razvod'. A na pitanje nekog s portala kako može biti sto posto sigurna da je on, mlada je supruga odgovorila da je vidjela i tetovažu po kojoj ga isto prepoznaje. Budući da je na snimci imao i vjenčani prsten na prstu, zna da je film sniman u nekom periodu njihovog bračnog života. 

- Nisam spavala uopće, a danas nisam ni na posao išla, napisala je i objasnila da ju jako brine mogućnost zaraze s nekom od spolnih bolesti, budući da je sigurno da joj je muž imao nezaštićeni seks s drugim muškarcem. 

- Prvo sam otišla na ginekološki pregled, a od tada nisam bila doma. Mislim da ga jeb*** ne mogu ni vidjeti - požalila se. Kasnije je razgovarala s njim, a onda su stvari postale još gore. Doznala je da, ne samo snima gay filmove, već to radi zbog problema s drogom za koju mu stalno nedostaje novca. Iako ju je, kako je kasnije napisala, molio da ga ne ostavlja i obećao da će potražiti pomoć, rekla mu je da želi razvod. A ni drugi, koji su se o njihovoj situaciji raspisali na društvenim mrežama, nisu bili puno popustljiviji.

A Handsome gay men couple on bed together | Autor: Dreamstime Foto: Dreamstime

Mislim da mu se ovo nikako ne treba oprostiti, čak ni pokušati s njim razgovarati, napisala je jedna djevojka u komentarima i objasnila da postoji 'pet razloga zašto ne', a cijelu je priču i komentare prenio Daily Mail

1. Varao ju je, i to s više ljudi
2. Spava sa drugim muškarcima bez zaštite
3. Već su bili u braku kad je to počelo
4. Riskira njeno zdravlje, a možda i život bez da joj išta kaže
5. Neki prevare jer ih 'ponese trenutak' i to je to. Ovdje to nije slučaj, on je znao što radi i sve je isplanirao, napisala je, a druga se nadovezala s mišljenjem kako je 'to što je on napravio gore od prevare'.

themoviedb.org 'LJUDI TO NE RAZUMIJU' 'Energija dok vodite ljubav je veća čak i od atomske energije'

- Ugrozio je vaš brak, ali i tvoj život i zdravlje - objasnila je, a našlo se i onih koji su bili malo 'mekša srca' pa su savjetovali da ga sasluša prvo. 

- Zamoli ga da se nađete na nekom javnom mjestu, negdje gdje se osjećaš sigurno. Ponesi snimku da ne počne govoriti kako to nije on, i pitaj ga je li se testirao na sve spolne bolesti i kada - napisala je jedna čitateljica. 

LIDIJA BAČIĆ ŠOKIRALA FANOVE: 'Pa ona je gola u novinama'?

Komentari (61)
  • Muški bi ženama oprostili gay druženje. Dapače još bi se i umiješali ;-)

    4. 3. 2019,   21:08
  • A zakaj zena gleda gay pornice ????

    4. 3. 2019,   21:36
  • Ja ne virujem da je ovo istina..

    4. 3. 2019,   21:36