Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Viralna slika koja slama srca: Braco (4) boluje od leukemije

Rak u djetinjstvu pogađa cijelu obitelj. Slušate o financijskoj i medicinskoj borbi, ali vam ne govore o onome što prolaze obitelji s više djece, kaže majka bolesnog dječaka Becketta (4)

Beckettu (4) je u travnju dijagnosticirana akutna limfoblastična leukemija. Njegova majka napravila je dvije slike. Fotografija na kojoj dječaka tješi njegova sestra (5) rasplakala je svijet. 

- Jedna stvar koju vam ne kažu o raku u djetinjstvu jest da pogađa cijelu obitelj. Uvijek slušate o financijskoj i medicinskoj borbi, ali koliko često vam govore o onome što prolaze obitelji s više djece? Nekima je ovo možda teško vidjeti i pročitati - napisala je dječakova majka Kaitlin Burge.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Moje dvoje djece, između koje je dobna razlika 15 mjeseci, zajedno su prošli put od igranja u vrtiću i kod kuće do zajedničkog sjedenja u bolničkoj sobi. Moja tada četverogodišnja kći je gledala kako njenog brata sele na odjel intenzivne pomoći. Gledala je kako mu liječnici stavljaju masku na lice, bodu iglama, daju lijekove, a on bespomoćno leži. Nije razumjela što se događa. Znala je samo da nešto nije u redu s njenim bratom, njenim najboljim prijateljem - dodala je Burge.

Komentari (53)
  • Preteško je,jadno djetešce😭

    10. 9. 2019,   22:36
  • Na zalost se o tome jako malo pise. Kao na primjer u ovom tekstu. Jadno dijete i cijela obitelj koja se suocava sa takvom bolescu. Nedaj Boze nikome...

    10. 9. 2019,   22:39
  • mislim da je svakome tesko ovo gledat i citat barem nama roditeljima..ne pozeljet nikome..drz se maleni ..tuzno

    10. 9. 2019,   22:53