Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Visoke čizme vladaju snijegom ali i zimskim kombinacijama

Visoke čizme vladaju snijegom ali i zimskim kombinacijama
4

Najčešće se nose na uske tamne traperice jer su atraktivne u svakoj prigodi, no odlično pristaju i uz kratke te poluduge suknje koje pokrivaju par centimetara čizme

VIDEO

Proslavila ih je Julija Roberts u" Zgodnoj ženi", a ove godine nose ih trendseterice poput Kate Moss i Sienne Miller te su postale obavezan dodatak svake modno osviještene žene. Za svaki dan ili one ušminkane, elegantne, ravne ili na petu čizme su najraznovrsnija ženska obuća, a one visoke modni su hit sezone.

Kako se sve mogu nositi?

Na uske traperice: Najzahvalnija kombinacija, jer vizualno sužava te stoji većini žena, a posebice onima koje ne vole nositi suknje. Traperice u mrkvu, posebno one tamnije boje odlično će se umetnuti u čizmu, izdužiti figuru te ju stanjiti.

S kratkim suknjama: Može biti riječ o ultra kratkoj minici ili suknji do pola bedra. Za oživljavanje kombinacije poslužit će vesele čarape, tajice ili najlonke zanimljivog uzorka, u bojama koje odgovaraju čizmama, kaputu ili torbi. Pristajat će ženama sa skladnom građom tijela.

Uz duže suknje: Najbolja je ona duljina koja će prekriti vrh visoke čizme. Iako mnogo žena misli kako na visoke čizme pristaju samo udobnije suknje, one fantastično izgledaju i na uskima, posebno ako materijal nije previše lagan, već od vune ili debljeg pamuka.

Sa širokim hlačama: Nekoć su se visoke čizme nosile gotovo isključivo uz hlače visokog struka i širokih nogavica, no ukoliko su čizme vrlo moderne i imaju mnogo detalja, bolje ih je sačuvati za uske traperice, tajice ili kratke suknje. Uz ovakav tip hlača preporučaju se klasične, retro čizme ili popularne 'kaubojke'. 

Ležerne kombinacije: S obzirom da su visoke čizme same po sebi upadljive, dobro će izgledati u kombinaciji s ležernim odjevnim komadima, poput dugačkih vesti i debelih čarapa zanimljivog uzorka. Jahaće hlače treba izbjegavati jer će dojam biti nezgrapan, a neće laskati ni figuri nižih žena. 

Elegantne verzije: S debljim najlonkama i elegantnim vunenim haljinama u elegantnim čizmama žene će izgledati vrlo seksi, pa je takav izgled prigodan i za doček Nove godine ili božićni party tvrtke u kojoj radite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith