Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Vodenjak će se posvetiti svom zdravlju, a moguć je i brak...

Vodenjak će se posvetiti svom zdravlju, a moguć je i brak...
4

Brojni će Vodenjaci osjetiti potrebu da se "skrase" u braku, a ni sami neće biti osamljeni. Ova godina prilika je za popravak propuštenog i posvećivanje zdravlju

VIDEO

Ove ćete se godine zaljubljivati vrlo lako, no pazite da nekom ne slomite srce. U siječnju i veljači mučit će vas ljubomora kojom ćete zagorčavati život partneru, no s dolaskom proljeća to će prestati. Ako ste u braku, planeti će dati novi polet vašem odnosu, a samcima tijekom ožujka i lipnja ukloniti zapreke u približavanju osobi koja im se sviđa. No najveći astralni događaj u novoj godini bit će ulazak Jupitera u vaše polje braka. To znači da će mnogi među vama izgovoriti sudbonosno “da”. Osjetit ćete da ste spremni na zajednički život i da je nastupilo novo razdoblje za vas. 

Ni osamljeni neće ostati bez prilika, iako bi im se mogle sviđati dvije osobe. No ako ćete odlučiti srcem, sigurno nećete napraviti pogrešku. Ljeto će za mnoge među vama biti fatalno zbog morske pustolovine koja bi vas mogla grijati i kad dođu zimski mjeseci. U listopadu i studenom bit ćete ljubomorni i nepovjerljivi prema partneru, no već u prosincu vašoj osjećajnoj krizi dolazi kraj. 

Ako je u pojedinim životnim segmentima ili u očima nekih osoba vaš ugled bio poljuljan, u 2014. dobit ćete priliku za popravni ispit. Tijekom siječnja, veljače i ožujka mogla bi vam se pružiti prilika za visoko rangirano radno mjesto, koje uz povlastice donosi i naporan rad te veliku odgovornost. Dobar Jupiterov utjecaj u prvoj polovini godine bit će zaslužan za vaš poslovni uspjeh, ali i vrlo ugodne suradničke odnose. Bit ćete glavni motivator na radnome mjestu, a kolegama uvijek na usluzi i pomoći. 

Najveći poslovni uspon očekuje vas u lipnju, kada ćete uvećati prihode i napredovati u poslovnoj hijerarhiji. Ulaskom Jupitera u vaše sedmo polje od 17. srpnja neočekivano ćete se naći u središtu pozornosti. Bavite li se javnim poslom ili ste medijska osoba, vaša će popularnost porasti. Saturn će i dalje boraviti u vašem polju karijere, pa će druga polovina godine obilježiti otežani put do napretka, uz mnogo odricanja i požrtvovnosti da se zadrže stečeni položaji. U rujnu, listopadu i studenome nekima od vas otvorit će se mogućnost rada u inozemstvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vaši će se svjetonazori i životna načela jako promijeniti - više ćete se brinuti o fizičkom i duhovnom zdravlju, gledati u prošlost te pokušati popraviti propušteno. Prva polovina godine odlična je za liječenja i dijagnostiku, pa i operativne zahvate jer ćete se brzo oporavljati. Na zdravlje pripazite od 27. srpnja do 13. rujna. Morat ćete pripaziti na osjetljivu kralježnicu, osobito ako puno sjedite. Tjelovježba će vam pomoći, pa i kod cirkulacije, koja je vaša slaba točka.

Zdravlje

Tijekom cijele godine relativno ste dobra zdravlja, osim ljeta kad biste trebali izbjegavati jako sunce, piti dovoljno tekućine te se odmarati. Pripazite na cirkulaciju - godit će vam plivanje i šetnje. Stariji bi trebali češće kontrolirati krvni tlak.

Posao

Prva polovina godine vaše je najbolje poslovno razdoblje jer ćete imati prilike napredovati i iskazati se u najboljem svjetlu. Preuzet ćete dužnosti i obveze za koje se nećete osjećati spremnima, ali će vrijeme pokazati da ste dorasli izazovima.

Ljubav

Ako ste u dugogodišnjoj ozbiljnoj vezi, ove godine partner bi vas mogao zaprositi pa biste tijekom ljeta mogli zaploviti u bračne vode. A ako ste sami, sviđat će vam se dvije simpatije pa ćete se teško moći odlučiti kojoj od njih dati prednost.

Savjet: Iskoristite poslovne prilike koje vam stižu iz inozemstva. 

Sretan dan: 8. lipanj

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje