Obavijesti

Lifestyle

Komentari 47

Razmislite o novim trendovima koje volite i birajte klasike...

Razmislite o novim trendovima koje volite i birajte klasike...
1

Sljedeće sezone i dalje će biti u trendu skinny jeans, ali i jarki printevi te hlače u bojama. Siguran odabir uvijek su klasični komadi koje ćete uvijek moći nositi

VIDEO

Na rasprodajama u siječnju, pokušajte kupovati pametno i razmišljati o trendovima te što biste mogli najčešće nositi i dobro kombinirati. Stilisti savjetuju kupovinu stvari koja se može nositi nekoliko sezona, a za predstojeću nećete pogriješiti ukoliko posegnete za jarkim nijansama, printevima, klasičnim uskim hlačama te sakoima, istaknula je stilistica Eve Thomas za Daily Mail

Prije nego li počnete šopingirati, razmislite o budžetu koji namjeravate potrošiti. Tako se nećete povesti za stvarčicama koje vam možda ni ne trebaju, a izbjeći ćete i osjećaj krivnje zbog previše potrošenog novca.

Pronađete li ono što vam odgovara, i cjenovno i stilski, kupite. Nemojte oklijevati jer bi brzo moglo nestati. 

Top 10 trendi komada odjeće koje treba kupiti na rasprodajama

  • Skinny jeans obavezan su dio modne sezone proljeće/ljeto 2013. godine, a na velika ih je vrata uveo Hedi Slimane, debitantskom kolekcijom za Saint Laurent Paris. Hlače naglašavaju liniju tijela i sežu do gležnjeva. 
  • Kožnu suknju za narednu sezonu zamijenite hlačama. Osobito su popularne jarke boje, no želite li igrati na sigurno, s crnim tonovima ne možete pogriješiti. 
  • Odvažni printevi i dalje ne silaze s modnih pista pa su i oni siguran odabir. 
  • Sako je nezaobilazni dio gradske špice, a možete ga nositi uz traperice ili elegantnije hlače. Izvrsno izgleda u kombinaciji s T-shirtom s aplikacijama, ali i s bijelom košuljom.
  • U modu se ponovno vraćaju "špic cipele", a vole ih brojne holivudske zvijezde poput Emme Stone, ali i dizajnerice Isabel Marant. Pristaju uz hlače i suknje. Osobito će biti popularne štikle sa zlatnim špicom.
  • Proljeće u prugicama predložio je Marc Jacobs, pa bilo one male i velike, ne možete pogriješiti. Tako se na trenutak možete vratiti u 60-e. 
  • Zimsko sivilo razbile su odvažne boje. Potražite nijanse žute, zelene i ružičaste, a što su kombinacije šarenije, to je bolje. 
  • Iako su modni stručnjaci upozoravali kako s printevima treba biti oprezan, možete nositi print na print kako to predlaže Stella McCartney. Osobito su popularni cvjetni motivi. 
  • Izaberite manju torbu, koju možete prebacite preko tijela, a veće modele ostavite za sljedeću jesen. 
  • Leopard print je pravi hit, a ovisno o vašem stilu, možete izabrati majicu, tajice, cipele ili maramu sa životinjskim uzorkom. Birajte zagasite tonove i efekt "rastopljenih" printeva jer ćete ih lakše kombinirati. 

Svakako izbjegavajte:

  • Ako se u majici ili hlačama ne osjećate ugodno, nemojte ih kupovati. Bez obzira koliko u to vjerovali, stanje se neće promijeniti ni za par mjeseci. 
  • Izbjegavajte cipele koje vas stišću, bez obzira na to koliki popust dobili. Samo kožne cipele ćete moći razvući, ali prije nego što to postignete, patit ćete od bolova.
  • Birajte komade odjeće koje možete kombinirati s najmanje četiri stvari iz ormara. Razmislite dobro prije nego li kupite ono što vam se sviđa, a što nemate s čim upariti. 
  • Ne podliježite trendovima, pogotovo onima koji vam se ne sviđaju, već kupujte odjeću koju možete nositi stalno. 
  • Nemojte se ponavljati, budite odvažni. Ako vam je ormar pun malih crnih haljina, ohrabrite se i isprobajte nešto novo. 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku