Obavijesti

Lifestyle

Komentari 17

Vodič za djevojke: Usudite se i pozovite prve dečka na izlazak

Vodič za djevojke: Usudite se i pozovite prve dečka na izlazak
1

Najbolji je ženstveni i prirodni pristup, recite mu da vam je simpatičan i zanima li ga kava s vama. Možete ga i počastiti pićem, a ako vas poslije ne nazove, odustanite

VIDEO

Oko toga je li ispravno da žena prva pozove muškarca na izlazak mišljenja su podijeljena, a dok većina žena smatra kako to nije primjereno, velik broj muškaraca bi volio da ne moraju prvi pristupiti.

Ako se odluče pozvati muškarca na spoj, najveća pogreška koju žene čine je da nastupe previše rezervirano, agresivno ili muškobanjasto, kaže ljubavni savjetnik Evan Marc Katz. On ženama preporučuje da se i u takvoj situaciji ponašaju prirodno i što ženstvenije mogu.

Počastite ga pićem

Ako vam se svidi neki dečko u kafiću pošaljite mu pivo ili koje već piće pije. Na taj ćete ga način prisiliti da reagira, da vam zahvali ili nastavi pričati s vama. Poželjno bi bilo da ga prije toga neko vrijeme pogledavate, kako biste vidjeli reagira li na vaše signale i gleda li on u vas. Ako mu se i ne svidite, on će biti polaskan i neuvredljivo vas odbiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Direktno, ali prirodno

Ako ste više puta vidjeli nekog dečka koji vam se sviđa, raspitali se i znate da je slobodan, pristupite mu da ne biste poslije žalili. Predstavite se, recite mu da vam se čini baš simpatičan i da li je zainteresiran da popijete neku kavu zajedno i bolje se upoznate. Nije loše ni da mu kažete kako to radite prvi put (čak i ako nije) pa će se on osjetiti počašćeno, a i steći dojam da niste djevojka koja tako pristupa svakome.

Predložite super prijateljsku zabavu

Ako već razgovarate s dečkom koji vam se sviđa, pokušajte saznati koji su njegovi interesi. Pitajte ga što je radio prošli vikend ili čim se voli baviti, a dugo nije, pa mu predložite da to zajedno radite i protom se dobro zabavite. Time ćete pokazati da se zainteresirani za njega, ali na suptilan način.

Grupni izlazak

Ako ne možete skupiti hrabrosti da ga pozovete na pravi spoj, pokušajte ga pozvati negdje s više njegovih prijatelja, primjerice na tulum u vaš stan. Ovaj savjet vrijedi samo ako ste već poznanici, a na tom druženju mu morate dati više signala da vam se sviđa.

Što ako ništa od toga?

Ako vi njega pozovete van i izađete, a nakon toga vas ne nazove, nemojte vi njega zvati ponovo. Očito je da nije zainteresiran, a pristao je na prvi izlazak samo iz pristojnosti.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje