Obavijesti

Lifestyle

Komentari 105

Volim obilaziti kafiće i tražiti muškarce za usputni seks

Volim obilaziti kafiće i tražiti muškarce za usputni seks
1

Nakon dugogodišnjeg braka u kojem ju je muž stalno varao, i godina koje je provela sama, ova žena se odlučila na život pun seksualnih avantura i sad se pita je li to bila pogrešna odluka

VIDEO

Ova žena trenutno je u velikoj nedoumici. Nakon nesretnog braka mislila je da će svoju sreću pronaći u seksualnim avanturama. Pomoć je potražila od Sunove kolumnistice Dear Deidre. 

Draga Deidre,

Nikako da se prestanem seksati s muškarcima koje sam tek upoznala. Šokirana sam sama sobom i svojim ponašanjem. Moja obitelj bi bila zgrožena kad bi saznala što radim, a vjerojatno bih im se i zgadila.

Problem je što imam naviku opijati se u barovima kako bih lakše upoznala muškarce s kojima bih kasnije imala usputni seks. Ali, bez obzira na sve, i dalje nastavljam to raditi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Imam 43 godine... 19 godina sam bila sam u braku s čovjekom koji me cijelo vrijeme varao, prvi put nedugo nakon što smo se vratili s medenog mjeseca. 

Nakon 19 godina mi je sve to dozlogrdilo i razvela sam se. To njemu ije bilo nikakvo iznenađenje. Vjerojatno se i pitao zašto ga nisam ostavila i prije. 

Sljedeće dvije godine sam sjedila doma pred televizorom. Jedne večeri javila mi se jedna stara prijateljica i predložila da se nađemo na piću. Sva sretna što ću nakon dugo vremena izaći van, pristala sam.

Nakon sat vremena čekanja u kafiću da se pojavi, poslala mi je poruku da ipak neće doći. Bila mi je muka od pomisli da se vratim doma u prazan stan. Ostala sam, a nakon nekog vremena muškarac mojih godina mi je prišao i pitao me imam li što protiv da se sjedne sa mnom. Pristala sam i uskoro smo se zapričali o svemu i svačemu.

Ne sjećam se kad sam zadnji put s nekim razgovarala tko me je stvarno slušao.

Predložio mi je da odemo kod njega na još jedno piće nakon čega bi me otpratio doma. Bilo nam je zabavno i ostala sam prespavati. To je bio fantastičan osjećaj - kad te netko želi. Nastavili smo se još neko vrijeme viđati, sve dok nije dobio posao van zemlje.

Umjesto da sam bila žalosna zbog njegovog odlaska, odlučila sam nastaviti izlaziti u barove. Istražila sam klubove i barove u tom dijelu grada i upoznala sam mnogo interesantnih muškaraca. Većina tih upoznavanja je završila seksom. 

Navikla sam se na ovakav život i odlučila sam redovito izlaziti sama van i tražiti muškarce koji bi mi bili dobri seksualni partneri. Da to ne radim, bila bih usamljena. Tako da me zanima, jesam li u krivu što se ovako ponašam? Želja za društvom i da te netko želi i cijeni ne bi trebalo biti loše.

Deidre odgovara:

Nema ničeg lošeg u želji za seksualnim zadovoljstvom. Ali, vjerujem da si toga i sama svjesna - ovo je jako riskantno ponašanje.

Osim što postoji velika šansa da nekog krivo procijeniš i dovedeš se u opasnu situaciju s nekim koga zapravo ne znaš, mogla bi se zaraziti infekcijama i spolnim bolestima. 

5 velikih mitova o seksu u koje žene trebaju prestati vjerovati
5 velikih mitova o seksu u koje žene trebaju prestati vjerovati

Vjerojatno se dio tebe želi osvetiti bivšem za svu tugu i nesreću koju ti je donio u braku, ali vrijeme je da okreneš novu stranicu i kreneš dalje.

Prije mnogo godina si krivo odlučila, ali danas znaš puno više svijetu i muškarcima, stoga ne postoji razlog zašto bi ponovo bila s nekim tko nije dobar za tebe. 

Neke stvari štete seksualnom životu: Seks-pomagala, bicikl...
Neke stvari štete seksualnom životu: Seks-pomagala, bicikl...

Bila bi puno sretnija i ispunjenija kada bi se posvetila vezi s jednim čovjekom koji te voli i poštuje, nego tražeći seksualne avanture s muškarcima od kojih već idući dan ništa nemaš.

Veza s nekim tko te voli i poštuje bi daleko više poboljšala tvoj život od mnogobrojnih seksualnih avantura od kojih idući dan ništa nemaš. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'