Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Volim svojeg muškarca i želim se udati, hoćemo li biti sretni?'

Ima li šanse okruniti svoju ljubav brakom? Ova žena je pitala Mevludina ima li njezina ljubavna veza sretan kraj te čeka li ju u budućnosti stalan posao van Hrvatske?

Poštovani Mevludine, 

Možete li mi reći hoću li se udati za čovjeka s kojim sam trenutno u ljubavnoj vezi i hoću li biti zaista sretna s njim? Također vas molim da mi odgovorite hoću li dobiti stalan posao u Njemačkoj?

šifra: Ljubav

Alen Vuković | Autor: Alen Vuković Foto: Alen Vuković

Odgovor:

Vi ste vrlo precizna i osjetljiva žena. Po prirodi ste idealist, maštovita ste, inteligentna i energična.

Ipak s prethodnim se dobrim vezama ne možete nikako pohvaliti. Sve su bile veoma loše i kratkog vijeka. Ovaj gospodin s fotografije s kojim ste trenutno u vezi vrlo je pažljiv, stabilan i direktna osoba.

Ni on nije imao sreće kao niti vi, stoga ste uspjeli pronaći jedno drugo. Vidim stabilnost u vašoj vezi, veliku pažnju i obostranu ljubav. Vidim vas zajedno, a oboje ćete biti poprilično zadovoljni u vezi. 

AFP 'KREĆE U ŠKOLU' 'Ne želim vjerovati liječnicima da moj unučić ima autizam...'

Isto tako, vidim vam prinovu u narednoj godini što razveseliti vas i njega. Radit ćete u inozemstvu, promijenit ćete svoj posao i nakon određenog vremena vidim vam stalno zaposlenje. Uglavnom, u narednih nekoliko godina vidim stabilizaciju na svim poljima u životu.

Bit ćete veoma ispunjeni. Dakle, napokon i za vas dolaze bolji dani, mjeseci, ali i godine. Ništa vas više neće uspjeti slomiti. Mučit će vas sitniji zdravstveni problemi kao što su nervoza trbuha, gastritis i vratni dio kralježnice. Ta sva mjesta mogu biti bolna zbog napetosti. 

Zbog toga, idite na masaže, u toplice i opuštajte se što je više moguće kako biste se doveli u bolju formu. Želim vam sreću s vašim novim partnerom i prinovom.

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u magazinu Astral.

VIDI OVO: Top 11 znakova da ste ovisni o ljubavi - ali, na nezdrav način

Komentari (52)
  • Ključ sreće je u vašim srcima...

    26. 8. 2018,   17:51
  • Hahaha u sta sve ljudi vjeruju ajme 😂😂

    26. 8. 2018,   16:29
  • Hoćete čim se odselite iz Hrvatske

    26. 8. 2018,   16:00